Искам да ви питам какво да правя с едно момче.На един купон бяхме заедно беше ни много забавно танцувахме... после аз първа му писах да го видя как е какво прави и тои каза че е мислел днес да ми пише.Писахме си веднъж и няколко дни след това бяхме на рожден ден заедно и той само ме поглеждаше усмихваше се и дойде при мен целуна ме по бузките после си поприказвахме и се целунахме, но стана време да си ходя ии така. после започнахме да си пишем почти всеки ден и той ми пишеше и смс-и ... и понеже сме от едно училище един наш общ приятел ми каза че са си говорили и той му е казал че започва да се влюбва, но нз какво стана... после излязохме ,но с приятели и нямаше какво да се прави бързо се прибрахме като си ме изпращаха ме целуна и толкова, но нещо не беше наред. От тогава само 2 пъти сме си писали, но пак всичко си беше нормално но някак си се държахме по отдалечени един от друг но аз май се влюбих . като се видим в училище си подхвърляме усмивки закачки и като се видим сякаш и двамата грейваме но не правим нищо чувствам че съм му безразлична понякога , но май и двамата сме срамежливи аз повече де,защото той е от онези момчета който си мислят че могат да имат всяко момиче има голямо самочувствие и си пада женкар, но аз не искам да го повярвам иначе, когато си има гадже ми казаха че е сериозен.... сега не сме си писали скоро чакам да видя той дали ще направи нещо ама какво да правя като го искам само за себе сии ...