Цитирай Първоначално написано от SwEeTy1808
Искам да ви питам какво да правя с едно момче.На един купон бяхме заедно беше ни много забавно танцувахме... после аз първа му писах да го видя как е какво прави и тои каза че е мислел днес да ми пише.Писахме си веднъж и няколко дни след това бяхме на рожден ден заедно и той само ме поглеждаше усмихваше се и дойде при мен целуна ме по бузките после си поприказвахме и се целунахме, но стана време да си ходя ии така. после започнахме да си пишем почти всеки ден и той ми пишеше и смс-и ... и понеже сме от едно училище един наш общ приятел ми каза че са си говорили и той му е казал че започва да се влюбва, но нз какво стана... после излязохме ,но с приятели и нямаше какво да се прави бързо се прибрахме като си ме изпращаха ме целуна и толкова, но нещо не беше наред. От тогава само 2 пъти сме си писали, но пак всичко си беше нормално но някак си се държахме по отдалечени един от друг но аз май се влюбих . като се видим в училище си подхвърляме усмивки закачки и като се видим сякаш и двамата грейваме но не правим нищо чувствам че съм му безразлична понякога , но май и двамата сме срамежливи аз повече де,защото той е от онези момчета който си мислят че могат да имат всяко момиче има голямо самочувствие и си пада женкар, но аз не искам да го повярвам иначе, когато си има гадже ми казаха че е сериозен.... сега не сме си писали скоро чакам да видя той дали ще направи нещо ама какво да правя като го искам само за себе сии ...
Срамежлив женкар???
Целувате се,а после не си говорите....