- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво щяхте да правите без Интернет?
1. Щяхте да откачите.
2. Щяхте да седнете да четете книжки.
3. Щяхте да откачите от много четене и да се превърнете в Дон Кихот.![]()
А сега сериозно. Представете си,че един ден по не знайно какви причини Интернета по целия свят спира без вариант за възвръщането на базата данни. Какво щяхте да правите при тези обстоятелства?
аз не само без интернет съм била ами и без компютър и то за 3 месеза ..е жива съм .. гледах тв ... имах време да прочета 2 книгии да се отърся от влиянието на кисненето по 4 часа без почивка пред бездушен екран излъчващ само вредни лъчи и нищо друго ..
![]()
иначе само без нет съм непоправим идиот и седя да редя пасианси на компа в очакване да дойде![]()
![]()
10 изтрити профила
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1011271 !!!
Какво по-хубаво, бих казала..
Допреди пет месеца не съм имала ни компютър, ни интернет. Как ли съм я карала?!
Щях да водя много по пълноценен живот..а при наличието на интернет не мога.![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Без интернет направо изперквам,откачам..по-добре мъртъв,отколкото без нет![]()
И аз така. Какво пък, живее се и без интернет. Обаче винаги щом се прибера, първото нещо, което правя, е да включа компютъра. :/Първоначално написано от Romance
Ами кофти. Свикнала съм си с интернет. Разбира се била съм и без доброволно. Но ако ми го резнат ми е кофти. Първо, защото работата до голяма степен си я върша благодарение на интернет, а и съм си изградила някои навици, които трудно се отказват - както цигарите.
Какво бих правила ако например утре ми спрат интернета? Вероятно ще се паникьосам заради работата и ще измисля алтернатива. А останалото няма да е чак такъв проблем. Ще си правя обичайните други неща - телевизия, книги, излизане с приятели и най-накрая ще си довърша дипломната работа![]()
Абе няма да е проблем освен в работата!
нещо такова. иначе дооо 9 клас така съм я карал, нямах нет, само по клубчета ходихме ако искахме да джитим нещо или да проверим нещо из форуми някакви..Първоначално написано от Romance
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
щях да стана емо и да се самоубия![]()
![]()
![]()
The Spark
Едва 2 год след като ми купиха комп ми прекараха интернет.Мога да кажа,че преди имах време за всичко.Учех стабилно,четях книги,а като нямаше какво да правя излизах навън.
А сега постоянно си викам "имам да уча ама ще постоя 15 мин на комп..и от 15 мин станат 2 ч"
Офф идеята ми е, че ако някога интернета изчезне въобще няма да страдам.![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Ако нямаше интернет щях да имам социален живот![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Много по-добре щеше да ми е... нямаше да си развалям очите, нямаше да отлагам ученето и четенето..., но компа не ме спира от излизане...
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
вероятно и аз такаПървоначално написано от Boot
![]()
we give it all.
ножки
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
щях вече да съм заспала,да се притеснявам за проекта по биология![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и да се самосъжелявам,че нямам нет
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
щях да знам много по-малко по някои теми и много повече по други.
Grumpy old madman
mii nqma6e da se pribiram v nas
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
като се замисля, тва е най-логичнотоПървоначално написано от Disrespect
![]()
не искам да имам вече, скоро ще го ползвам по веднъж в седмицата и съм доволна от факта![]()
Живота ми би бил много по-спокоен.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Щях да имам повече време за всичко.![]()