- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ЧРД на Lucho
Тоя ми е съученик...Ха честит рожден ден,много гаджета,и всичко дет си го пожелаеш да ти се сбъдне...
![]()
ПП - Тоя много бяга от час,ей![]()
ЛоЛ Лучо. ЧРД. Една възраст да беше казЪл пуне
aide 4rd Luchoooo!!!!!![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Епъъъ ЧРД,жив и здрав.![]()
ЧРД и от мене
всичко най-най![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Честит рожден ден и всичко най,най![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Много благодаря за пожеланията на всички,той ицката даже не ми каза на партито отпреди малко че се е регистрирал...![]()
@IX - Във форума от много време това е традиция![]()
![]()
![]()
![]()
Аз пък мисля,че сам си направи тая тема.
ЧРД все пак,желая ти една изпълнена със сърдечност и сбъднати желания година.![]()
Е, ае по тая логика въобще да отебем комуникацията, само ако ще се псуваме да си общуваме?Първоначално написано от IX
Никой не е казал, че ще му промени съдбата това, напоследък става някаква побърквация на тема лицемерие и прочие неща.
Ми лицемерно е и да пишеш във форум по тази логика, тогава. За какво си пишеш въобще с непознати хора, лицемерно е!
Пожеланията са си пожелания, просто от по-близките може да са по-правилни, акуратни и смислени. Стига мизантропии бе, хора..
Към лъчо:
Жив и здрав, макар че не си ми от любимите потребители тук. Да си изкараш хубаво рождения ден![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Честит Рожден Ден![]()
Суетата.Моят любим грях.
Chestito!
Jiv i zdrav!
I mnogo, mnogo seks!
Първоначално написано от Ou7taControL
The Spark
Честит Рожден Ден!![]()
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
ЧР много здраве ,щастия ,късмет и много успехи в живота![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
жив и здрав да си
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Пак благодаря за пожеланията на всички ви !![]()
Ееее, честит рожден ден!! Много здраве преди всичко, щастие, любов, пари и не забравяй да се стремиш да бъдеш добър човек![]()
![]()
![]()