.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 81

ВРЕМЕ Е ДА ИЗХВЪРЛИМ БОКЛУКА !!! УТРЕ !!! ЕЛА И ТИ !

Утре 19 Декември 2008г. от 11.00 ще тръгне протестно шествие от зала Христо Ботев в Студенски Град към парламента, заради убития студент и ВСИЧКО, КОЕТО СЕ СЛУЧВА В ДЪРЖАВАТА НИ!Нека всеки на който наистина му пука за България да се присъедини - ГЛАС НАРОДЕН, ГЛАС БОЖИ! Не на футболното, партийното и на каквото и да е друго деление!

11:00 в Студентски или ~12 пред парламента преценете сами !

май мое да се засечем, че се сбереме отбрани националситчета и мо'е да стане танц с анархиите

Цитирай Първоначално написано от Verszerzodes
    май мое да се засечем, че се сбереме отбрани националситчета и мо'е да стане танц с анархиите

Ако стане "танц" ще е СЪС анархиите СРЕЩУ правителството !!!
    Утре защитаваме собственото си мнение и това, което е най-добро за България и Българския народ, не е място за безсмислени деления !

Няма значение, кой на работа, кой на училище, според мен по-добра причина, за да се "измъкнеш" от задължение - няма.

Цитирай Първоначално написано от ULTRA_LEVSKI

Ако стане "танц" ще е СЪС анархиите СРЕЩУ правителството !!!
    Утре защитаваме собственото си мнение и това, което е най-добро за България и Българския народ, не е място за безсмислени деления !

Няма значение, кой на работа, кой на училище, според мен по-добра причина, за да се "измъкнеш" от задължение - няма.
    То не пречи да си го направим културно, след шествието, след всичко

Вече ти казах - нито му е мястото, нито му е времето. Който иска такива сблъсъци знае, че има достатъчно поводи, където може да се направи. Сега ни е нужно само обединение !

Вече ти казах - нито му е мястото, нито му е времето. Който иска такива сблъсъци знае, че има достатъчно поводи, където може да се направи. Сега ни е нужно само обединение !
    стига бе бате, какви поводи, тия мишки в София-та никакви ги няма, поводи също

Дреме ми, братле, за мен е по-важно да стане това, което всички искат и чакат от не знам си колко време ( за жалост всеки чака, вместо да действа), а не да се бием с някакви анархисти, които, каквито и да са, поне ще са дошли на протеста.

hottie
    Guest
    на работа съм, но успех

Град
    то не е град,а джунгла...
    аз ще отида.

после да няма обяснения обаче защо никой не се вдига и т.н. и т.н. и защо нямало промяна. ако отивате да се сбивате различните агитки нищо чудно.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Нямам с кого да отида. Иначе - наистина искам.

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    не знам кой ще биете,но след случилото се има патрулки на всеки 50 метра в студентски

аз може би ще дойда
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    после да няма обяснения обаче защо никой не се вдига и т.н. и т.н. и защо нямало промяна. ако отивате да се сбивате различните агитки нищо чудно.
    На никой целта му не е да се бием помежду си, врага е един, казах го и по-горе. Няма нужда от такива спекули и провокации.

Много хора ме питаха, затова го пиша и тук - протеста не се организира от никоя партия ! Никой не се опитва да изкара дивиденти за сметка на протестиращите !
    Това e мястото, където ще изразим несъгласието за начина по който се управлява България. Отношението на държавата към младите и прогонването им от страната с беззаконието тук и разрухата... всеки който се чувства истински българин и му пука е добре дошъл и нека изхвърлим боклука от държавата!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    http://priziv.org/ "Има добри, лоши и безразлични хора. Пепел за безразличния, защото заради него има лоши и добри." - това е от профила ми в скайп.

Иначе тук пуснах почти същата тема. Ето цитат от нея:

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Нека за пръв път, обединени направим нещо! Нека да покажем несъгласието си, не само на думи, ами и чрез действия. Нека всички отидем и бъдем съпричастни. В крайна сметка това можеше да се случи на всеки един от нас...

Плакати ще има, не го мислете, хора ни трябват, но ако имате добра идея за лозунг я осъществявайте, а не чакайте от някой друг

na daskalo sum.. ina4e me karaha i edni fr-ta
    10 изтрити профила
    http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1011271 !!!

извинявай ама твоите теми въобще не ги чета
    10 изтрити профила
    http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1011271 !!!

На никой целта му не е да се бием помежду си, врага е един, казах го и по-горе. Няма нужда от такива спекули и провокации.

Много хора ме питаха, затова го пиша и тук - протеста не се организира от никоя партия ! Никой не се опитва да изкара дивиденти за сметка на протестиращите !
    Това e мястото, където ще изразим несъгласието за начина по който се управлява България. Отношението на държавата към младите и прогонването им от страната с беззаконието тук и разрухата... всеки който се чувства истински българин и му пука е добре дошъл и нека изхвърлим боклука от държавата!
    точно това имах и аз предвид. безсмислено е точно в такъв момент да се делят така хората; принципно нека си бъде тъй.

аз мисля да си отменя урока и да отида. идея колко хора ще бъдем горе-долу?
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

точно това имах и аз предвид. безсмислено е точно в такъв момент да се делят така хората; принципно нека си бъде тъй.

аз мисля да си отменя урока и да отида. идея колко хора ще бъдем горе-долу?
    НА агитки няма да се делим, то е ясно, говорех за ония помияри анархиите, но пак се надявам да сме единни, Емо са правим некаква среща.. имай го предвид ще си менкаме телефоните, ако искате да се засечем

^ радвам се

Иначе, като погледнах от протеста на НАТУРА попаднах на това:

ЧЕТВЪРТЪК, от 16.30 до края, ПЕТЪК от 13.00 отново, заедно със студентите, пред Парламента
    двойно май

^ радвам се

Иначе, като погледнах от протеста на НАТУРА попаднах на това:

ЧЕТВЪРТЪК, от 16.30 до края, ПЕТЪК от 13.00 отново, заедно със студентите, пред Парламента
    двойно май
    еми това е цетла, да се обединим Да не им се верва, метъли и чалгари, говеда и прасета и т.н ЗАЕДНО!!

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Оф много ми се ще да дойда ама съм на изпит-кормуване от 10 и не знам кога ще свърша Ще се постарая да дойда !!!
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Цициона ме амбицира, ама няма да мога да дойда.
    Много ме е яд.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Идеята не е лоша .. ма некои субкултури не мога да ги дишам!!!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си