- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ВРЕМЕ Е ДА ИЗХВЪРЛИМ БОКЛУКА !!! УТРЕ !!! ЕЛА И ТИ !
Утре 19 Декември 2008г. от 11.00 ще тръгне протестно шествие от зала Христо Ботев в Студенски Град към парламента, заради убития студент и ВСИЧКО, КОЕТО СЕ СЛУЧВА В ДЪРЖАВАТА НИ!Нека всеки на който наистина му пука за България да се присъедини - ГЛАС НАРОДЕН, ГЛАС БОЖИ! Не на футболното, партийното и на каквото и да е друго деление!
11:00 в Студентски или ~12 пред парламента преценете сами !
май мое да се засечем, че се сбереме отбрани националситчета и мо'е да стане танц с анархиите![]()
![]()
Първоначално написано от Verszerzodes
Ако стане "танц" ще е СЪС анархиите СРЕЩУ правителството !!!
Утре защитаваме собственото си мнение и това, което е най-добро за България и Българския народ, не е място за безсмислени деления !
Няма значение, кой на работа, кой на училище, според мен по-добра причина, за да се "измъкнеш" от задължение - няма.
То не пречи да си го направим културно, след шествието, след всичкоПървоначално написано от ULTRA_LEVSKI
![]()
Вече ти казах - нито му е мястото, нито му е времето. Който иска такива сблъсъци знае, че има достатъчно поводи, където може да се направи. Сега ни е нужно само обединение !
стига бе бате, какви поводи, тия мишки в София-та никакви ги няма, поводи същоПървоначално написано от ULTRA_LEVSKI
![]()
Дреме ми, братле, за мен е по-важно да стане това, което всички искат и чакат от не знам си колко време ( за жалост всеки чака, вместо да действа), а не да се бием с някакви анархисти, които, каквито и да са, поне ще са дошли на протеста.
на работа съм, но успех
после да няма обяснения обаче защо никой не се вдига и т.н. и т.н. и защо нямало промяна. ако отивате да се сбивате различните агитки нищо чудно.Първоначално написано от Verszerzodes
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
не знам кой ще биете,но след случилото се има патрулки на всеки 50 метра в студентски
аз може би ще дойда
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
На никой целта му не е да се бием помежду си, врага е един, казах го и по-горе. Няма нужда от такива спекули и провокации.Първоначално написано от ScionOfStorm
Много хора ме питаха, затова го пиша и тук - протеста не се организира от никоя партия ! Никой не се опитва да изкара дивиденти за сметка на протестиращите !
Това e мястото, където ще изразим несъгласието за начина по който се управлява България. Отношението на държавата към младите и прогонването им от страната с беззаконието тук и разрухата... всеки който се чувства истински българин и му пука е добре дошъл и нека изхвърлим боклука от държавата!
http://priziv.org/ "Има добри, лоши и безразлични хора. Пепел за безразличния, защото заради него има лоши и добри." - това е от профила ми в скайп.
Иначе тук пуснах почти същата тема. Ето цитат от нея:
Първоначално написано от Pliok0019
Плакати ще има, не го мислете, хора ни трябват, но ако имате добра идея за лозунг я осъществявайте, а не чакайте от някой друг![]()
na daskalo sum.. ina4e me karaha i edni fr-ta
10 изтрити профила
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1011271 !!!
извинявай ама твоите теми въобще не ги чета
10 изтрити профила
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1011271 !!!
точно това имах и аз предвид. безсмислено е точно в такъв момент да се делят така хората; принципно нека си бъде тъй.Първоначално написано от ULTRA_LEVSKI
аз мисля да си отменя урока и да отида. идея колко хора ще бъдем горе-долу?
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
НА агитки няма да се делим, то е ясно, говорех за ония помияри анархиите, но пак се надявам да сме единни, Емо са правим некаква среща.. имай го предвид ще си менкаме телефоните, ако искате да се засечемПървоначално написано от ScionOfStorm
![]()
![]()
^ радвам се
Иначе, като погледнах от протеста на НАТУРА попаднах на това:
двойно майЧЕТВЪРТЪК, от 16.30 до края, ПЕТЪК от 13.00 отново, заедно със студентите, пред Парламента
еми това е цетла, да се обединимПървоначално написано от ScionOfStorm
Да не им се верва, метъли и чалгари, говеда и прасета и т.н ЗАЕДНО!!
![]()
![]()
Оф много ми се ще да дойда ама съм на изпит-кормуване от 10 и не знам кога ще свършаЩе се постарая да дойда !!!
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Цициона ме амбицира, ама няма да мога да дойда.
Много ме е яд.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Идеята не е лоша .. ма некои субкултури не мога да ги дишам!!!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.