.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

дали ще ми се обади

Здравейте.
    Запознах се с едно момче в скайп, говорихме малко и той ми поиска номера и съответно аз неговия. Не мислех, че ще ми се обади, нито пък аз имах намерение да му звъня, но една вечер се чухме и се видяхме. Срещата мина много добре, поне според мен, говорихме си през цялото време, имахме много общи теми за разговор и после той ме целуна. Целувахме се в кафето, смяхме се, всичко си беше наред. После той ме изпрати и преди да се разделим пак се целувахме. Но..минаха 6-7 дена и той не ми се обади и реших аз да му звънна поне да разбера какво става, като си мислех, че ако не иска да се виждаме повече няма да ми вдигне, но той ми вдигна и пак си говорихме някакви неща и го питах дали иска да се видим и той ми каза, че се бил уговорил вече с едни негови приятели и не може и щял да ми звънне и сега не знам. Какво мислите?

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    бая сте се целували като за първа среща а ? ...

пс. по темата - забравих си вълшебното кълбо
    The Spark

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    амииии отначало изглежда мн хубаво и щастливо ама толкова дни да не ти се обади...поне един свободен ден от тая седмица дет е 7 дни не успя ли да намери за теб???? прави си изводите,че да не взема да направя беля..и да кажа нещо,щот в тея съвети не съм мн добра
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Повече от фен Аватара на SoAfraid
    Град
    InYourEyes
    Явно е пробвал дали може да сваля момичета. Пък може и да е искал да види ти дали ще му се обадиш. Ама щом ти отказва среща... деа знам радвай се поне и ти можеш да сваляш момчета щом за 1-ва среща сте се целували като луди
    Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

Повече от фен Аватара на Cellmate
    прати pic и ше ти кажем дали ще ти се обади ;] а сега сериозно, може да чака ти да го търсиш...има ги и такива

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Цитирай Първоначално написано от Cellmate
    прати pic и ше ти кажем дали ще ти се обади ;] а сега сериозно, може да чака ти да го търсиш...има ги и такива
    +1
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Супер фен
    Има няколко възможности... да не е имал време да ти се обади, да не иска да се виждате повече или просто да му е неудобно да ти се обади, защото си мисли, че ще стане досаден...
    nicolepcd

Цитирай Първоначално написано от Cellmate

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Враца
    Не му се сърди на детето, може вярно да му е станало неудобно!
    еlsy

Супер фен Аватара на nymphadora
    абе аз да не съм врачка,та да знам

Мега фен Аватара на babity
    Най - вероятно няма да се обади повече. Във всеки случай не се минавай да звъниш, ще станеш досадна в очите му.

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Ами може да не иска да бърза .. само времето ще покаже .. но е д0бре като начал0
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от mickelangelo
    Ами може да не иска да бърза .. само времето ще покаже .. но е д0бре като начал0
    +1

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    има няколко възможности според мен:
    1.Отбягвате(не ти звунни,н ти пише и тн.)
    2.Не иска нищо обвързващо и сериозно просто една авартюра или игра.
    според мен...доста сте се целували на първата среща ..начи тва иска нещо поече от тебе.
    3.Заебавай го ...ако просто си е играл
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Град
    V MoQtA StAq
    Цитирай Първоначално написано от .. DeViL mAy CrY ..
    Цитирай Първоначално написано от mickelangelo
    +1
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

Град
    Ямбол
    Може да от хората, които го правят само заради флирта. Но не е сигурно... имай вяра.

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Забрави го..Не е само той...

Град
    там някаде
    ами..ако той те е харесал наистина..щеше да ти се обади пак..щеше да намери време един ден през седмицата да ти звъни ако има някакви намерения към теб ...аз мисля че щом не те е потърсил значи е било просто флирт

„Ще бъда заета със себе си“
    Мъжете са скроени на друг принцип и често живеят в друга часова зона, така че играта на „Защо, по дяволите, не ми се обажда?“ ти гарантира бързо отпътуване до 4-ти километър. Защо не ти се обажда? Кой знае? Но ти трябва да си наясно, че по-добре за теб е да бъдеш прекалено заета, за да се притесняваш от този факт.
    Прави планове, възроди хобитата си и прекарвай времето си в приятни занимания. Ако се обади – супер! Ако не го направи, ти ще си толкова заета с приятни емоции, че едва ли ще забележиш.

/източник :cosmopolitan/

Град
    sofiqqq
    хахахахах доре бе ние от къде да знаем дали ще ти звънне.. обади му се и го питай
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

Цитирай Първоначално написано от 6o6kotooo
    хахахахах доре бе ние от къде да знаем дали ще ти звънне.. обади му се и го питай
    Да бе, много смешно. Писала съм, че съм му звъняла и съответно той какво ми каза и ви питам какво значи това. Много ясно, че няма да знаете дали ще ми се обади със сигурност.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си