- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- камък на настроението
Абе и за Варна, ако знае някой къде ги има да каже..Първоначално написано от December
![]()
I’m a twit, degenerate young rebel
and I’m proud of it..
Mood ring му се вика, то вече го и казаха деНаистина е направен с камъче, което от съвсем малка промяна в телесната температура се променя в различен цвят, като горе-долу е измислено как температурата на тялото (цвета) съответства на различните емоции.
В България не знам дали има, по чужбина съм виждал и наистина си се променя, зарибявка е.
Точно от филма "Моето момиче" за първи път го видяхТам момиченцето имаше
Както и да е, много хубав филм, гледайте го!
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
The happening ли си гледал
и аз искам такъв
много ще съм щастлив ако имам такъв
![]()
![]()
от къде може да се вземе такъв камък? :P
The art of simplicity is a puzzle of complexity.
Преди няколко години бех слушала за такова нещо, ама ако се сетя каквооо![]()
най-вероятно си СЛУШАЛА за камък,който си сменя цвета според настроението ти,а,как мислиш?Първоначално написано от MissInd3p3nd3nt
![]()
От Искъра.Имаа такива и още повече,че заради различните химикали,които се изсипват там освен камън,които показват настроението има и камъни мутанти.Сега сериозно изглежда забавно и за подарък за някоя девойка ми се вижда доста идейно.Първоначално написано от electraa
Искъра?
Само аз ли не разбирам?
п.с. ако някой намери онлайн магазин, където го има, или магазин в бг да пише![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
А камън на ученето няма ли? Нещо като го докосна до учебника и цялата информация влиза в мозъка ми. А?А?![]()
Първоначално написано от Nakadah
Има, има ... в Страната на чудесата всичко има.
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Ооо... Де да имаше!!!Първоначално написано от Nakadah
![]()
И аз искам такъв пръстен. Ама, ххYOхх, училищната книжарница е доста общо понятие. Дай някакви подробности! Къде точно се намира тази книжарница? Действа ли ти пръстенът? Колко струваше?
Аз съм от Пловдив ... имам такъв пръстен от индийският магазин на главната . Струва само 2 лева ... според мен си заслужава . Естествено докато не ти омръзне да го носиш .![]()
една приятелка има такъв пръстен майка и от София и го е взела да наистина е вярно става според настроението и аз искам да си взема но не намирам в Бургас![]()
Много ги обичате старите теми напоследък.
Audio ergo sum