.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

Академия за вампири

Здравейте!
    Имам един малък проблем.Преди около месец започнах да чета поредицата Академия за вампири. (чела съм какви ли не романи .. но този е просто е върха!! А Дмитрий еее..... (h) ).В момента съм на 5 книга много искам да прочета и 6-та но нямам възможност да си я купя и за това реших да проверя дали я има в интернет. Търсих цял час но без успех ,намирах само 1,2 и 3 книга . Та искам да попитам дали някои знае къде мога да я намеря или по точно дали въобще я има.(само да подчертая че съм търсила в замунда, арена и елит-бг)
    Благодаря предварително!

Разберете , че безплатен обяд няма. Събери пари и си я купи. Не е толкова скъпа - 15 лева , едва ли ще е много трудно една седмица да се ограничиш от към ядене
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Град
    там където трима пънкари, пият ракия от бутилка "Кампари"
    За Академията за вампири не знам, но ако си фенка на Здрач, горещо препоръчвам ето тази българска книга, най-добрата, която съм чел за вампири http://bliogbg.wordpress.com/2011/06...0%D1%8A%D1%87/
    veni, vermini, vomini

Малко трудно да събера пари :д тъй като нашите леееко спряха да ме снабдяват с пари за известно време |( заради това питам

Супер фен Аватара на icebulllet14
    има ги по библиотеките ;д
    Bought a ticket for a runaway train
    Like a madman laughin' at the rain
    Little out of touch, little insane
    Just easier than dealing with the pain

RaisedOnRock <333

Velkovsgirl <3333

Greennight <333

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми