- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Академия за вампири
Здравейте!
Имам един малък проблем.Преди около месец започнах да чета поредицата Академия за вампири. (чела съм какви ли не романи .. но този е просто е върха!! А Дмитрий еее..... (h) ).В момента съм на 5 книга много искам да прочета и 6-та но нямам възможност да си я купя и за това реших да проверя дали я има в интернет. Търсих цял час но без успех ,намирах само 1,2 и 3 книга . Та искам да попитам дали някои знае къде мога да я намеря или по точно дали въобще я има.(само да подчертая че съм търсила в замунда, арена и елит-бг)
Благодаря предварително!
Разберете , че безплатен обяд няма. Събери пари и си я купи. Не е толкова скъпа - 15 лева , едва ли ще е много трудно една седмица да се ограничиш от към ядене![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
За Академията за вампири не знам, но ако си фенка на Здрач, горещо препоръчвам ето тази българска книга, най-добрата, която съм чел за вампири http://bliogbg.wordpress.com/2011/06...0%D1%8A%D1%87/
veni, vermini, vomini
Малко трудно да събера пари :д тъй като нашите леееко спряха да ме снабдяват с пари за известно време |( заради това питам
има ги по библиотеките ;д
Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333