.
Затворена тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 133

гълтате ли?

Момичета бихте ли ми казали като духате и после какво правите гълтате или?

Re: гълтате ли?

Цитирай Първоначално написано от milenkataaa
    Момичета бихте ли ми казали като духате и после какво правите гълтате или?
    Е не, плюят го много ясно че го гълтат

na kakw0 ima fkus .. ne seriozno kajete.. az nikoga ne s1m duhaa i nqmam ogromno jelanie..ne bih kle4ala ma m0m4etata w krakata!

Хипер рядко правя свирки,но дори и тогава не гълтам!!!
    Причини:
    1.Не ми се празнят в устата!!!
    2.Гнусно и гадно е!!!

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от nejnaDROGA
    Причини:
    2.Гнусно и гадно е!!!
    az sum mom4e i az su6to kato Zori ne obi4am mnogo mnogo svirkite kamo li da i se izpraznq v ustata
    mi az sum 4esten i si kazvam tova koeto mislq

Цитирай Първоначално написано от x3eme
    Причини:
    2.Гнусно и гадно е!!!
    az sum mom4e i az su6to kato Zori ne obi4am mnogo mnogo svirkite kamo li da i se izpraznq v ustata
    ti si parwiq ot koito go 4uwam!

Повече от фен Аватара на VeSna
    Не благодаря - гнуслива съм... Ако ми свърши в устата (при положение, че за мен това е унижание...) ще му ударя един език да си опита и той вкуса (без да съм глътнала...) пък тогава да ми говори, че на мен ще ми е яко... Няма нужда...

Аз гълтам....и мога да кажа ,че определено ми харесва.
    Russian Aerospace Agency

hottie
    Guest
    Аз гълтам, първо защото смятам, че убивам от уводолствието ако изплюя, второ защото ми харесва. Да, наистина ми харесва и на вкус и заради начина, по който влияе на приятеля ми. Не мисля, че е гнусно. В секса няма нищо гнусно, стига и двамата да го желаят.

Град
    Hidden Village of Konoha
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    Аз гълтам, първо защото смятам, че убивам от уводолствието ако изплюя, второ защото ми харесва. Да, наистина ми харесва и на вкус и заради начина, по който влияе на приятеля ми. Не мисля, че е гнусно. В секса няма нищо гнусно, стига и двамата да го желаят.
    +1
    Представяте ли си гледката - момчето свършва и му е толкова хубаво, иска да прегърне момичето и й е адски благодарен, а тя тича към банята с гнуслива физиономия на лицето?! Аз лично ще се обидя ужасно. А честно казано според мен спермата е по-скоро безвкусна, така че... Няма нищо гнусно, това си е една телесна течност, като слюнката, а досега не съм чула никой да се оплаква, че целувките били гнусни?!
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Да, гълтам!

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Повече от фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от hrisetooo_
    x3eme e edinstvenoto svqsno mom4e v toq forum be!Bahti 6ibalnicite ste ostanalite.Q varete vie duhaite na nqkogo be da vidite priqtno li e
    + 1

Голям фен
    x3eme e edinstvenoto svqsno mom4e v toq forum be!Bahti 6ibalnicite ste ostanalite.Q varete vie duhaite na nqkogo be da vidite priqtno li e
    Ъ! Е чакай, защо да не е приятно?! Доставяш удоволствие на партньора си, а за мен неговият е 60% от моя кеф.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Az gultam!!!Ne me e gnus ot muja mi-ot 3god sme zaedno i do sega nito edin put ne sum se pognusila ot nego!A i vijdam kakvo udovolstvie mu dostavq,na men su6to mi dostavq udovolstvie!Haide sega opluite me na volq da vi po4na i az!

Град
    в мечтите ти
    Гълтала съм само веднъж.Не ми хареса, но се прежиява все пак, нали е за общото щастие .Не познаам никой като x3eme, който не държи чак толкова на свирките.За жалост.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Не Пък и не са ми се празнили в устата.
    ~!1912!~

hottie
    Guest
    Ми както казах това е единственото свястно момче във форума.И защо трябва да държи на свирките?С устата,с която ти е правила свирка после да я целуваш.Малко гадничко ми се струва де ама различни хора,различни идеали
    малее не завиждам на гаджето ти или на бъдещето ти гадже! Не се чуди ако някой път потърси разнообразие

Ми както казах това е единственото свястно момче във форума.И защо трябва да държи на свирките?С устата,с която ти е правила свирка после да я целуваш.Малко гадничко ми се струва де ама различни хора,различни идеали
    малее не завиждам на гаджето ти или на бъдещето ти гадже! Не се чуди ако някой път потърси разнообразие
    Това беше голяма простутия,която не съм очаквала да чуя от теб
    Имала съм 4 сексуални партньора,с всеки от които съм била поне по 8-9 месеца,правила съм свирки само на единия и то точно 3 пъти,но никой не ми е кръшкал заради това Освен това не всички момчета гледат да си пъхнат х*я,в колкото се може повече дупки (но ти явно не си била с такива момчета,за което те съжелявам донякъде!!!)
    П.П.Не мисля,че някой е в правото си да обвинява другия за това,че прави/не прави свирки на приятеля си и за това,че гълта/не гълта спермата му!!!Т.Е. Няма смисъл да нагрубяваш и да говориш простутии (най-вече,след като не познаваш нито нея,нито приятеля й!;не знаеш в какви отношения са ... а и ако двама души се обичар свирките няма да са най-важното в секса!!)

hottie
    Guest
    Това беше голяма простутия,която не съм очаквала да чуя от теб
    Имала съм 4 сексуални партньора,с всеки от които съм била поне по 8-9 месеца,правила съм свирки само на единия и то точно 3 пъти,но никой не ми е кръшкал заради това Освен това не всички момчета гледат да си пъхнат х*я,в колкото се може повече дупки (но ти явно не си била с такива момчета,за което те съжелявам донякъде!!!)
    П.П.Не мисля,че някой е в правото си да обвинява другия за това,че прави/не прави свирки на приятеля си и за това,че гълта/не гълта спермата му!!!Т.Е. Няма смисъл да нагрубяваш и да говориш простутии (най-вече,след като не познаваш нито нея,нито приятеля й!;не знаеш в какви отношения са ... а и ако двама души се обичар свирките няма да са най-важното в секса!!)
    Бях СИГУРНА, че ще има критика за това, което казах. Аз не говорих за гълтането в този случай. Всеки си прави избот. Въобще не ми е до това. Аз например съм гълтала само със сегашния ми партньор.
    Това, което визирах е начина, по който момичето говори. Не ми хареса, не ми допада.
    защо трябва да държи на свирките?С устата,с която ти е правила свирка после да я целуваш.Малко гадничко ми се струва де ама различни хора,различни идеали
    Най са ми смешни момичетата и момчетата, които все говорят с погнуса. Оставете си другите да правят каквото си искат. Това, че на вас ви е гнусно си е ваш проблем. В секса няма нищо гнусно и нищо срамно. И ако има тогава защо го правите?
    Пак повтарям в конкретния случай не говоря за гълтането, а по принцип.

Аз..нз дали се брои..но като са ми свършвали на гърдите,и после с пръст съм си слагала в устата..ако се брои..мии ддз..не е лошо..

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Abe az tebe pitam li te na kogo duha6?Stava v1pros dali e gnusno ili ne.Toi ti e m1j prai si go kvot 6te6 ami q si predstavi hodi s nqkoq druga i ti posle mu duha6 .plus tova e forum za teen ne za jeneni s deca
    Ok,ako tova 6te te uspokoi-gultala sum i predi da mi stane muj!o,ako hipoteti4no mi e gadje,a ne muj-ako hodi s drugoa,togava nqma da e s men,nali!a tova,4e sum omujena na 19 ne ozna4ava,4e nqmam mqsto v tozi forum.Ako obi4a6 smeni si tona-s tozi ton prikazvai u vas na mama i tati.

аааа разбирам всяко момче което обича да му доставят удоволствие по този начин е голям кретен а сички които не си падат по оралната любов са големи пичове аз не вярвам че ако момче ти предложи да ти лиже ти ще му откажеш а и никой не те кара на сила да духаш аз обичам да ми духат но ако за момичето е проблем нито ше искам да исвършвам в устата нито ше я карам да ми духа просто е супер несправедливо да ни обиждате само защото и ние искаме малко (орално) удоволствие на вас май ше ви е най добре ако земем да си ги отрежем и започнем да се праим на момичета

Град
    Ямбол
    Не ми допада духането и не го правя!

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^suglasna sum s teb.ne razbiram za6to tolkova se palite po temata,DECA! nikoi ne vi kara na sila na mu pravite svirka,nali,kamo li da gultate.Sled,kato ne iskate,qnam da go pravite,6te go pravite 4ak togava,kogato ste s partnior,za koito ste gotovi da go napravite.i kogato go pravite po jelanie,a ne za6toto mujete sa svine i TRQBVA,togava nqma da ima takiva maloumni izkazvaniq!

hottie
    Guest
    И аз се присъединявам към двете гордни мнения и съм съгласна с тях. Това, че на някое момче му харесва да му правят свирка, харесва му да свършва в устата на момичето, харесва му аналния секс и пр. не го прави "гаден перверзник".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си