- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- гълтате ли?
Стига бе, пак се започва тая тема![]()
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
А бъркаш се аз съм настояща....Първоначално написано от nejnaDROGA
![]()
![]()
![]()
![]()
Russian Aerospace Agency
А днес съм в почивка ...аз съм елитна все пак....Първоначално написано от nejnaDROGA
![]()
![]()
![]()
Не съм на плаващо работно време ...а на фиксирано...
![]()
![]()
![]()
Russian Aerospace Agency
Трила съм ви глупостите 15 минути-6 страници без абсолютно никаква връзка с темата. Придържайте се, моля.
По темата-гълтам и обичам да го правя. Не го правя заради приятеля ми, а защото аз обичам. Направила съм го за първи път по собствено желание и ми хареса. Нито е извратено, нито гнусно. Това е любимият ми мъж и той не е гнусен и мръсен!
krem4eto,blagodarq za namesata
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
тука на много деца не им харесва да духат, ама ви уверявам че като ви дойде времето ше духате та пара ще се вдига![]()
![]()
Do you speak Salsa? .......
Не гълтам
The great pleasure in life is doing what people say you cannot do...
Тея хора с техните драми.. спирка нямат.Първоначално написано от darla
Гълтам на любим човек само : ) Ако е някой прошлячец, дето не ходим много сериозно и нямам Чувства (даа, с главна) не мога да си представя изобщо да му правя орална любов, камо ли да му гълтам веществата...
Все пак досега съм правила тези неща само на момчета, които много Обичам и съм ги правила с голямо желание.. и да, гълтах.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Първоначално написано от Rebirthing
bravo na teb
![]()
x3eme e mnogo pove4e ot vas ob6to vzeti vsi4ki zaedno be!Haha gei bil vie noromalni li ste poznavate li go vob6te?!Samo moga da vi kaja edno ebete si maikite i sprete da govorite predi da poznavate 4oveka!Bobi evala moito mom4e!![]()
Редки сте тези, дето гълтате...![]()
![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
+ тва се някой 6те тр да чисти. мн по-практично е в устатаПървоначално написано от hottie
![]()
![]()
![]()
Не позволявам да ми свършва в устата, мисля че свирката му е достатъчно удоволствие, затова това го пазя за специален повод- ама свърши ли в устата ще гълтам, иначе какъв е смисъла да свършва там...
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
Правя свирки, но в никакъв случей НЕ гълтам![]()
GaLena :love:
Zdravei DarlaПървоначално написано от darla
Imash nova "ampoa", za koeto Te pozdravqvam
Malko mi e trudno da go kajaot tvoi izkazvaniq, koito otkrivam tuk, namiram za neobhodimo da prerazgledam parvonachalnite si vpechatleniq, koito imah predi.
Vijdash uravnovesen, razumen i priqten chovek.
Nadqvam se da e traino, zashtoto togava priznavam si bi mi dostavqlo udovolstvie da cheta postovete Ti.
Taka ili inache vsichki imame loshi dni..
Pozdrav,
-{@
Последните 2 пъти не...стискам зъби и гълтам,щото исках да си го гушкам
Иначе тичам към банятя.
Той винаги свършва в устата ми,но вкуса...не мога да го приема...кофти е
Не е до хубави и лоши дни, а до нескопосани коментари и лични обиди... Всеки се пали лесно особенно, когато е провокиран. Аз лично също няма да си хабя думите на коментари, които ме засягат лично..Първоначално написано от CeluvaiMe
По темата:
Всеки има своите виждания, случвало ми се е и на мен, но не бих казала, че ми допада и бих го направила доброволно. За вкуса не искам да говоря, защото определено не ми допада и може би заради това не го и правя.
И аз гълтам..но обичам да ме лижат..но напоследък ми се иска да ми свърши в пусито..искам да усетя какво е!Първоначално написано от gergana_sweet
аз ако и дам да ми прави свирка все едно я унижавам ... и нз просто не ми се иска да го правя ... не съм давал досега да ми правят свирки и нямам намерение![]()
Първоначално написано от fr33wajlk3r
![]()
![]()
![]()
И аз така смятам! Просто не са попаднали на тигрица.Първоначално написано от hottie
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!