- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли го направили??
Не.След като сме заедно въпросната ми приятелка ще го приема и точка.
Ако се разделим какво ще стане?Тя пак ще си страда,както и аз.Да,приятелството е много ценно,зная.И аз съм на това мнение.И да,бих зарязала момче в други обстоятелства и никога не бих развалила приятелството си,но ако приятелката ми е влюбена в него...съжалявам,но няма да стане.
Правила съм го,когато осъзнах,че човека,е бил поредният идиот...Приятелката ми,също ми го казваше,че той не ме заслужава и се оказа така...[
Не бих се отказала...Познавам се трудно правя нещо заради някои и аз да нямам изгода от това независимо кои е...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Не знам...Бих се замислила. От една страна стоят приятелите ми, хората които са ме подкрепяли в най-тежките моменти, с които сме се смяли и плакали. От друга...любовта, от която няма как да избягаш. Аз лично съм от хората, които като обичат го чувстват и то силно. Да не се налага подобен избор.
За НИЩО на света!!! Ако имах втори шанс да поправя именно подобна грешка не бих...
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
ne samo, 4e bih, ami ve4e sum postupvala taka, ama tva e za6toto sum idiotka, za koeto sama sum si vinovna![]()
![]()
![]()
според мен ако става въпрос за наистина добър приятел и човек, който дръжи на теб, нито един от тях няма да те кара да избираш. Лично при мен моите приятелки в началото ме опрекват, но никога не ме карат да избирам. След време аз сама си виждам какви глупости върша, а приятелките ми винаги са до мен. А ако въпросното гадже има проблем с приятелите ти може би вее е въпрос на характер...
хЯхя.........Според Вас този/тази най-добър/а приятел/ка, щеше ли да ви накара да се откажете от някого който наистина обичате, ако ти беше такъв приятел? Има вариант във,който той/тя би могъл/а да знае, че той не е момче за вас (например да е някакъв хулиган,женкар който да изневерява по всяко време или наркоман) тогава Да, ама ако момчето е свясно и иска да се откажете от него..Не!<!>!
![]()
![]()
![]()
GaLena :love:
да,вече съм го правила!..
Зависи от възрастта. На сегашната ми възраст бих избрала фр-то, защото връзките ми не са кой знае какво, но когато порасна и стане време да се омъжа ще избера гаджето.
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
predi da,no ve4e ne zashtoto pove4eto mi fr izpadnali v tazi situaciq meko kazano me zaebavaha tai 4e NE![]()
NE znam, mn e trudno da se opredeli, zavisi ot adski mnogo ne6ta..![]()
¤ OnCe... OnE PerSoN... ToLd mE: WiTh OnE sMiLe YoU BrIghTeN eVerYbodY' s Day!! ¤
Бих могъл,зависи от ситуацията и хората, ако е задължително. Иначе бих намерил начин да запазя и 2те...
Тоест да избираш между тях е твърде идиотско и който ме накара...ще избера другия задължително...
+1Първоначално написано от GregoryHouse
¤ OnCe... OnE PerSoN... ToLd mE: WiTh OnE sMiLe YoU BrIghTeN eVerYbodY' s Day!! ¤
Първоначално написано от varnen4e
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Аз по-добър приятел от гаджето ми нямам![]()
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah
Ако това гадже е наистина човека за мен...то той преди всичко ще ми е приятелИ аз мисля, че истински приятели почти няма...зависи от много неща все пак,но ...
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.