- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разделихме се...
![]()
Най-тъпата раздяла до сега...и не защото го обичах или съм била много влюбена...ами защото не ми каза причината....![]()
..твое решение .. бтв кво стана с иво ?![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Първоначално написано от pandelka
Нищо...той също е минало... Вчера си говорихме...може би беше единственият човек пред който се осмелих да говоря и да плача...да си кажа всичко и да ме успокои.
Неможе вечно да сте заедно.
Очаквах раздяла,но не сега и по този начин...![]()
Спокойно! Още мнооооого ще минат преди да се спреш на нещо по-сериозно. Живей си и да не ти дреме чак толкова.
Жената шофьор е като падащата звезда - ти я виждаш, тя тебе не!
http://www.teenproblem.net/teenid/Crush
Нз защо ,но винаги съм си мислела,че пак ще се съберете..Първоначално написано от sexita
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Наистина малко навътре ги приемаш нещата. Повече егоизъм му е майката!
не се вписва в "Аз-а" ми...Първоначално написано от beb4yy
![]()
Колкото повече си повтаряш "Майната му", толкова по - добре ще ти е, а и ще си спестиш страданията. И все пак от теб си зависи дали искаш да си направиш живота по - лесен или предпочиташ да страдаш със АЗ-а си.
Ееееее дойде и твоя ред да напишеш такава тема с думите "без причина", не вярвах че ще е толкова скоро. Тцтцтц
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Имам 1 приятел .. който винаги когато му се оплача ... за нещо такова ме изслушва ... дава ми съвет .. и накрая се ухилва до ушите .. и ми казва .. " шута в Г*за и следващата "
та и твоята работа същата ... шута в г*за и следващия .. не вярвам да няма желаещи ...![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Първоначално написано от babity
Повтарям си постоянно...но ей така ми е тъжно и сега съм на работа и трябва да се държа а не мога...
Не мислех,че ще ми е чак толкова гадно...
Знам че ше дойде друг и ще го забравя,но още не приемам края...прекалено много свикнах с него,а и как може да не иска да ми обясни защо...Ужасно е!
Бяхме заедно 2та дена...онзи ден и вчера...прекарахме добре,но той почна да не ми обръща внимание по едно време и да ми говори много гадно...сякаш ми се отяжда... Мълчахме си,накрая като ме изпраща до нас и ме гушка и аз го питам...що си толкова лош и той вика-ти си лоша...
И аз...какво съм направила...
-Ами...не знам
-Е как не знаеш...искам да ми кажеш...явно има проблем
-Еми да,има...
-Кажи ми,тогава...какво има
-Не мога да ти обясня...не знам български...
-Винаги си могъл да ми кажеш всичко...кажи ми моля те
-Не искам! Сега не знам какво да мисля и ще ти кажа по-късно...след Нова Годна...
Гушна ме и аз си тръгнах.
Вечерта му написах смс...искаш ли да се разделим...,
той ми каза...защо ме питаш?
и аз му казах,че мисля,че това е проблемът...че не иска да ми каже...
И той ми писа...не знам какво мисля,но от вчера мисля много неща и сега искам да съм сам!
След това...не ми писа...нито аз на него. Изтрих всичко...
смс-и,снимки,всичко,което ми напомня за него...
Преди да си легна му написах,че не искам човек до себе си, който не знае какво иска...че няма да плача и ще си намеря друг...че е много глупаво да се страхува от един разговор с мен... Че е още по-глупаво да ме лъже,че е много влюбен,а така да ме наранява...
много неща му писах...и за секса...че не е важно кой е върху теб,а кой е до теб!
И за техните му писах...че така и така и те щяха да са проблем...
След това пратих и изтрих и номера му...
Сега обаче още не мога да приема всичко това![]()
При тези обстоятелства предполагам, че вината е твоя. Може да е разбрал за колебанията ти относно Иво и да се е почувствал предаден, знам ли... На негово място точно така бих се почувствала.
Ще мине всичко с времето на мен в началото така ми беше .. но сега много трудно допускам някой да обичам истински ... страшно много съм се затворил в себеси заради такива глупости и много рядно обичам...Първоначално написано от sexita
Първоначално написано от babity
Просто...няма как да разбере...А и сме си говорили за Иво...преди да тръгна с него бях още с Иво...говорили сме всичко и винаги като сме се виждали с Иво или е ставало нещо по-съществено съм му казвала...
Знае какво чувствам и какво правя...не съм го и лъгала
Сърди ми се за нещо и е много гадно като не знам какво е...защото дори не ми идва на ум!
Във всеки случай се постарай да не мислиш за него, поне до колкото е възможно. Подари си едни прекрасни и спокойни празници. Ако наистина е държал на теб, той непременно ще те потърси.
А може би се е почувствал застрашен от въпросния ИВО... ревнува... или мисли че ти ще се върнеш при него и неиска да бъде с теб щот явно се опитва да те забрави навреме преди да го боли страшно много ...Първоначално написано от sexita
Не се бях замисляла...Първоначално написано от fe6an4eto0
Ние за Иво не сме говорили скоро,но миналата седмица бяхме заедно и гледахме ПланетаТВ и даваха песента на Преслава... След тебе аз не ставам за обичане Всичко ти дадох, виж ме - Съсипа ме! Остави само мойта тежко болна любов към теб.Недоубита за да ме пита: "Да умра или не, да простя или не и защо, и защо, и защо Все на добрите лошо се случва - Все на добрите? казах му че много ми харесва...
А той само се намръщи и каза..."не ми харесва" Аз пък се изложих...казах..."защо бе бебе...текста е...невероятен,страхотен...ч вствам го въртре в себе си..." И той едва не ми се развика...каза..."след кой" и аз не го разбрах и той пак "кажи ми..след кой?" И аз схванах че е за припева и наведох глава,защото знаех сама,за кой ми напомня песента...
Казах..."за никой"
След това сменихме темата и пак всичко тръгна добре...
Лежахме си в стаята след секс и беше незаменим момент...тишина и само аз лежа върху него и съм си подпряла лицето с длани и го гледам в очите...той също. И никой нищо не казва...само очите ни...
Тогава каза..."след тебе аз не ставам за обичане..." много тъжничко такова...и аз го гушнах и му казах...ще ми покажеш,бебенце...
Но ето че не ми показва....нищо!
![]()
Не разбрах нещо.. скъсахте с онова момче Анастасиос или там както се казваше?
Иначе не го приемай толкова навътре... млада си, хубава си - живота е пред теб!
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Да...с Анастасиос.Първоначално написано от scoobydors
хм.. не знам каква може да е причината, може би наистина е нещо, свързано с иво. но аз лично не бих оставила нещата така, бих го потърсила да се изясним поне .. абе не знам, обача така всичко е много незавършено и много неща са останали недоизяснениспоред мен трябва да си поговорите
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)