.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 69
    Ами да...аз държах да говорим,но той каза,че не иска да говорим!

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    Ами да...аз държах да говорим,но той каза,че не иска да говорим!
    Много детска постъпка!
    Не се занимавай с него повече.

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    spored men se e 4uvstval kato zamestitel i e igral vtora cigulka...i v tozi moment mu e pisnalo

Но аз не съм била с Иво..даже не съм го виждала повече от 2 месеца
    Мисля,че е детска постъпка...наистина не ми прилича много на човек който се задържа на едно място...въпреки,че говореше много за това... Предполагам,че 3 месеца е била най-дългата му връзка...с мен... хвана го шубето вероятно,въпреки че ми изгледаше по-влюбения..
    Оф...не знам какво да мисля,но се старая да не го мисля и вече добре се справям с това да го унижавам и да го минимизирам в главата си...
    Той наистина не ме заслужава!
    Ако ми звънне за да се изчукаме ще е най-долното което може да направи...а ако си мисли,че ще му се вържа...жестоко се лъже...

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Mila,produljavai napred i ne misli za tova.Qvno e,4e e postupil glupavo-nai-malkoto ot elementarno uvajenie kum teb i prekaranoto vreme s teb bi trqbvalo da ti dade nqkakvo obqsnenie,no 6tom taka e precenil..mainata mu!Vurvi napred

Точно за това съм много обидена...
    Ще продължа сама...
    Писна ми от "мъже",които не знаят какво искат

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    suglasna
    Svalqt zvezdi i govorqt kakvo li ne,doide li vreme da se razdelqme-strah gi e da obelqt i duma...

Да бе...поне можеше да излъже нещо...да скалъпи...
    Ама да мълчи като пукел и да гледа празно през мен...е много глупаво...

Град
    sofiqqq
    .... офф милата ...... понякога нещата немогат да се обяснят с думи .....
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

Ебати драмата честно.

Град
    Под зелените смокини
    и сега отново с градския транспорт, сбогом Mercedes
    Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
    http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s

Град
    Дълбините на канала :D
    Даа човече...в същото положение съм,само дет при мен още не е приключило,явно му харесва да ме мъчи,а аз ще се срина казвам ти...чувствата мии сичко стана на нищо

Цитирай Първоначално написано от dark0s
    и сега отново с градския транспорт, сбогом Mercedes
    да... не се бях замисляла...

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas

Re: Разделихме се...

Най-тъпата раздяла до сега...и не защото го обичах или съм била много влюбена...ами защото не ми каза причината....
    карай, той и без тва беше доста зле
    <N>

Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    Даа човече...в същото положение съм,само дет при мен още не е приключило,явно му харесва да ме мъчи,а аз ще се срина казвам ти...чувствата мии сичко стана на нищо

Човече и той се опита да ме вкара в тоя път..уж не е сигурен,уж мисли и след нова година ще реши....глупости на таркалета. Не съм будала и аз за тва му написах...искаш ли да се разделим???
    И така се почна. Даже в последния смс който получих от нгго пишеше че иска да е малко сам,СЕГА!
    Но аз не мога да позволя да ме мъчи така,искам да е сигурен в чувствата си. За това му казах,че не го искам АЗ тогава...
    Може да ми е гадно и да съжалявам,но знам,че е за мое добро!

[vbox7]http://vbox7.com/play:c46c2d3e[/vbox7]

Голям фен
    Можеш и сама .... според мен причината е във думите които си изрекла за песента .. това го е заболяло ... той се е сетил , че говориш за Иво .. и го е заболяло ... вярно постъпил е глупаво , въпреки , че ти си му казала всичко за Иво , но той явно се страхува да говори с теб за та зи тема .. остави го ... горе главата ... сам ще те потърси ...

Град

Човече и той се опита да ме вкара в тоя път..уж не е сигурен,уж мисли и след нова година ще реши....глупости на таркалета. Не съм будала и аз за тва му написах...искаш ли да се разделим???
    И така се почна. Даже в последния смс който получих от нгго пишеше че иска да е малко сам,СЕГА!
    Но аз не мога да позволя да ме мъчи така,искам да е сигурен в чувствата си. За това му казах,че не го искам АЗ тогава...

Лелелел ти ми отвори очите...още сега ще направя същото,ше събера сили колкото и да ми струва и 6е спра с тва мъчение,щото не се издържа...представа няма6 колко ми помогна

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Страхувал се е,може би да не го зарежеж първа...Момчетата,не могат да го преживеят това просто,ако им се случи...Или пък не е могъл да се пребори с Иво... Съжалявам,че сте се разделили...всяко зло-за добро!

Доста тъпа постъпка от негова страна, можеше поне да ти каже " Защо"... Според мен както казаха и в някои по горни постове, се е страхувал да не го зарежеш първа заради Иво или от това, че все още имаш чувства към другото момче. И поздравления от мен, че не си се оставила да те разиграва. Успех за напред
    I know I should stop believing ... !

Лелелел ти ми отвори очите...още сега ще направя същото,ше събера сили колкото и да ми струва и 6е спра с тва мъчение,щото не се издържа...представа няма6 колко ми помогна
    Ти си помисли как стоят нещата между вас...ако се измъчваш...намери щастието си другаде.
    Аз бях с него защото бях щастлива. А като знам,че се колебае в чувствата си не мога да бъда щастлива...
    Нали знаеш..."по-добре ужасен край,отколкото ужас без край!"
    А и мъжете са малко забавени...туко виж те оценил след това. Лично на мен много пъти ми се е случвало да скъсам някой и той да се притисне към мен,да ми звъни и да ми се моли...
    Но така ми е и на мен сега,въпреки,че уж сме по зваимно съгласие след като не ми отвърна на смс-а в който му казах,че не го искам вече... Иска ми се да му звънна да го чуя,но не трябва...а и няма как вече...за това и му изтрих номера и всичко, за да мисля по малко за него.
    И ако ми звънне...просто няма да се получи...докато не порасне!

Така че ако го направиш може да поддържаме връзка и да се самоподпомагаме...

Град

Ти си помисли как стоят нещата между вас...ако се измъчваш...намери щастието си другаде.
    Аз бях с него защото бях щастлива. А като знам,че се колебае в чувствата си не мога да бъда щастлива...
    Нали знаеш..."по-добре ужасен край,отколкото ужас без край!"
    А и мъжете са малко забавени...туко виж те оценил след това. Лично на мен много пъти ми се е случвало да скъсам някой и той да се притисне към мен,да ми звъни и да ми се моли...
    Но така ми е и на мен сега,въпреки,че уж сме по зваимно съгласие след като не ми отвърна на смс-а в който му казах,че не го искам вече... Иска ми се да му звънна да го чуя,но не трябва...а и няма как вече...за това и му изтрих номера и всичко, за да мисля по малко за него.
    И ако ми звънне...просто няма да се получи...докато не порасне!

Така че ако го направиш може да поддържаме връзка и да се самоподпомагаме...
    Миии аз го виждам,че не е наясно със себе си и не знае какво иска...само си ме размотава ии даже след като ме бе6е заебал за 4 днии амаа тоталнооо и ми върза тенекия вчера ми заявява:Ела в нас утре да се ******8 Тряя просто да спра да се мъча и тва си е...

Град
    40 Miles from the Sun
    Леле, момиче, искрено се радвам на всичките ти драми. Мисля, че ти си идеалният тинейджър и когато трябваше да пиша есе на тема 'Негово Величество Тинейджъра' се сетих баш за теб. ;д Не знаеш какво искаш, дори си нямаш мъничка представа. Идва един, 'влюбваш се', после идва друг и изведнъж онова се оказва не чак толкова голямо влюбване и след месеци мотане зарязваш първия и тръгваш при другия, обаче после първия пак се появява на фона и драмите се повтарят, а сега очевидно другия се е усетил и направил най-мъдрото нещо, което може да се направи в подобна ситуация - RUN,DUDE,RUN. Евала му правя. (: И с нетърпение очаквам продължението на тая сапунка. Мисля, че ще биеш 'Дързост и Красота', ако някой се сети да направи сериал за теб. Може да се нарече 'Сексита и още нещо'. ;ддд

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    AFT i az si mislq po4ti su6toto kato teb o6te otdavna,ama az sum minala prez podobni emocii-nali za tova e teen

аууу По тъпа подигравка в световен мащаб аз не съм чувал да не би твоя жалък и мизерен живот изпълнен с "щастливи мигове" да е някак си по хубав от нейния
    Гледам че няма Спамери във Форума е от днес има

http://www.impulse.bg/user/iv091

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    moq li?ne!az se radvam na sexita,na mneniqta i,haresva mi kato na4in na mislene i uvajavam izjivqvaniqta i.tq e edno normalno momi4e teenager.ne se prevzema,ne se prestruva,razkazva si ne6tata kakto i idvat ot vutre

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си