Цитирай Първоначално написано от fe6an4eto0
Цитирай Първоначално написано от sexita
Цитирай Първоначално написано от babity
При тези обстоятелства предполагам, че вината е твоя. Може да е разбрал за колебанията ти относно Иво и да се е почувствал предаден, знам ли... На негово място точно така бих се почувствала.

Просто...няма как да разбере... А и сме си говорили за Иво...преди да тръгна с него бях още с Иво...говорили сме всичко и винаги като сме се виждали с Иво или е ставало нещо по-съществено съм му казвала...
Знае какво чувствам и какво правя...не съм го и лъгала
Сърди ми се за нещо и е много гадно като не знам какво е...защото дори не ми идва на ум!
А може би се е почувствал застрашен от въпросния ИВО... ревнува... или мисли че ти ще се върнеш при него и неиска да бъде с теб щот явно се опитва да те забрави навреме преди да го боли страшно много ...
Не се бях замисляла...
Ние за Иво не сме говорили скоро,но миналата седмица бяхме заедно и гледахме ПланетаТВ и даваха песента на Преслава... След тебе аз не ставам за обичане Всичко ти дадох, виж ме - Съсипа ме! Остави само мойта тежко болна любов към теб.Недоубита за да ме пита: "Да умра или не, да простя или не и защо, и защо, и защо Все на добрите лошо се случва - Все на добрите? казах му че много ми харесва...
А той само се намръщи и каза..."не ми харесва" Аз пък се изложих...казах..."защо бе бебе...текста е...невероятен,страхотен...ч вствам го въртре в себе си..." И той едва не ми се развика...каза..."след кой" и аз не го разбрах и той пак "кажи ми..след кой?" И аз схванах че е за припева и наведох глава,защото знаех сама,за кой ми напомня песента...
Казах..."за никой"
След това сменихме темата и пак всичко тръгна добре...
Лежахме си в стаята след секс и беше незаменим момент...тишина и само аз лежа върху него и съм си подпряла лицето с длани и го гледам в очите...той също. И никой нищо не казва...само очите ни...
Тогава каза..."след тебе аз не ставам за обичане..." много тъжничко такова...и аз го гушнах и му казах...ще ми покажеш,бебенце...

Но ето че не ми показва....нищо!