- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разделихме се...
Не се бях замисляла...Първоначално написано от fe6an4eto0
Ние за Иво не сме говорили скоро,но миналата седмица бяхме заедно и гледахме ПланетаТВ и даваха песента на Преслава... След тебе аз не ставам за обичане Всичко ти дадох, виж ме - Съсипа ме! Остави само мойта тежко болна любов към теб.Недоубита за да ме пита: "Да умра или не, да простя или не и защо, и защо, и защо Все на добрите лошо се случва - Все на добрите? казах му че много ми харесва...
А той само се намръщи и каза..."не ми харесва" Аз пък се изложих...казах..."защо бе бебе...текста е...невероятен,страхотен...ч вствам го въртре в себе си..." И той едва не ми се развика...каза..."след кой" и аз не го разбрах и той пак "кажи ми..след кой?" И аз схванах че е за припева и наведох глава,защото знаех сама,за кой ми напомня песента...
Казах..."за никой"
След това сменихме темата и пак всичко тръгна добре...
Лежахме си в стаята след секс и беше незаменим момент...тишина и само аз лежа върху него и съм си подпряла лицето с длани и го гледам в очите...той също. И никой нищо не казва...само очите ни...
Тогава каза..."след тебе аз не ставам за обичане..." много тъжничко такова...и аз го гушнах и му казах...ще ми покажеш,бебенце...
Но ето че не ми показва....нищо!
![]()