Цитирай Първоначално написано от sexita
Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
Цитирай Първоначално написано от sexita
Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
Даа човече...в същото положение съм,само дет при мен още не е приключило,явно му харесва да ме мъчи,а аз ще се срина казвам ти...чувствата мии сичко стана на нищо

Човече и той се опита да ме вкара в тоя път..уж не е сигурен,уж мисли и след нова година ще реши....глупости на таркалета. Не съм будала и аз за тва му написах...искаш ли да се разделим???
И така се почна. Даже в последния смс който получих от нгго пишеше че иска да е малко сам,СЕГА!
Но аз не мога да позволя да ме мъчи така,искам да е сигурен в чувствата си. За това му казах,че не го искам АЗ тогава...
Може да ми е гадно и да съжалявам,но знам,че е за мое добро!

[vbox7]http://vbox7.com/play:c46c2d3e[/vbox7]
Лелелел ти ми отвори очите...още сега ще направя същото,ше събера сили колкото и да ми струва и 6е спра с тва мъчение,щото не се издържа...представа няма6 колко ми помогна
Ти си помисли как стоят нещата между вас...ако се измъчваш...намери щастието си другаде.
Аз бях с него защото бях щастлива. А като знам,че се колебае в чувствата си не мога да бъда щастлива...
Нали знаеш..."по-добре ужасен край,отколкото ужас без край!"
А и мъжете са малко забавени...туко виж те оценил след това. Лично на мен много пъти ми се е случвало да скъсам някой и той да се притисне към мен,да ми звъни и да ми се моли...
Но така ми е и на мен сега,въпреки,че уж сме по зваимно съгласие след като не ми отвърна на смс-а в който му казах,че не го искам вече... Иска ми се да му звънна да го чуя,но не трябва...а и няма как вече...за това и му изтрих номера и всичко, за да мисля по малко за него.
И ако ми звънне...просто няма да се получи...докато не порасне!

Така че ако го направиш може да поддържаме връзка и да се самоподпомагаме...
Миии аз го виждам,че не е наясно със себе си и не знае какво иска...само си ме размотава ии даже след като ме бе6е заебал за 4 днии амаа тоталнооо и ми върза тенекия вчера ми заявява:Ела в нас утре да се ******8 Тряя просто да спра да се мъча и тва си е...