- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нещо странно става
Историята започна през лятото аз както винаги никога не съм очаквал нищо от това момиче.Аз постоянно се сабирах пред нейния блок с много хора ... по бирица и т.н с една дума правехме глупости ... И тя започна да ме заговаря... но никога не съм помислил че тя ме харесва.И вообще не ми пукаше за нея... славях си другите. Но един летен ден аз бях тръгнал с една тя тогава се беше наточила страшно много ме видя как се натискахме с тая...която ходен с нея тогава и седя и ме гледа като теле в железница.
Естествено аз към тая никви чувства нямаш щот някси ми беше ... нз и аз .
След 1 седмица скъсах с тая... и си останах сам кат първия пич пак вообще не ми пукаше за никой. И тая дето ся уж ходя с нея продължаваше да ме вика да ходиме на басейни насам натам... аз пак никво внимание всичките ми фр-та ми завиждаха щот тя само с мене говорише и с никой друг.Но аз пак ... не и обръщах внимание щот.. аз с нея се познаам от близо 10 години и повече... и заради тва никога не съм очаквал да съм с нея.Но един ден с мойте фр-та и мноо момичета се навихме да ходиме на басейни и когато се оговаряхме за басейните това момиче мина и пак ме заговори и ония мойте фр ме питаха нещо и тя чу и аз и викам искаш ли да дойдеш с нас и тя отговори : ДОбре
и аз супер тогава. Но така и не ходихме щот нещо беше станало. И след време тя ми иска телефона и аз и го дадох. Започна да ми звани да ме пита кво правя и т.н дали съм искал да сляза пред хода и да ме види ... и т.н разхождахме се и седяхме на пейките само ние двамата тогава аз се чуствах някакси раздвоен незнаех кво да мисля и т.н и така си говорихме близо 1 месец без нищо м/у нас и в един септемврииски ден тя се облегна на мен на пейката тога ми дойде на акъла че тя ме харесва и аз ест няма да седя кат пън прегрънах я и т.н После я изпратих до входа и я целунах. Тогава след този ден тя спра да ми звани и останах само аз да и званя. Но въприки тва на мен не ми пукаше за нищо ... званях и както винаги тя ми вдигаше телефона независими колко е часа и дали има работа или нещо от тоя сорт. Тръгнахме ние като гаджета... и ходихме в едно кафе/кръчма всеки божи ден пиехме я по бира я по некав сок ... тога кво стана въпроса за
брак и тя каза че искала и ще чакала да се ожени за мене и аз си седях пак кат тъпанар... нивки мерки естаз за такова нещо вообще не съм мислил ... и пак нищо ненаправих. След извсно време тръгнахме на даскало по заети тя ходише да на лекции и на тренировки в болницата говорихме постоянно взимаше си изпитите независимо че учеше през ноща че презденя беше с мен
Всичко беше ОКИ. И понякога ме дразнеше като ми разказваше с кой е ходила и т.н на мен не ми пукаше и т.н. И си продължавахме напреде. Но постепенно тя започваше по малко да бъде с мен ... и почна да ходи по често по рожденни дни и партита ... при майкаси и баща си техните са големи купонджии ... тя се запозна с мойте родители ... аз познавах само маикай до това време и все още непознавам баща но тва не ме бърка...
И започнаха се сега вече ми казваше че не и се седи понощите да учи за испитите... тогава аз страшно много се ядосвах въпреки че я разбирах. И тя все ми повтаряше да издържа още една седмица така и всичко ще бъде наред. И такам кво стана... взе си испитите както винаги с 6 но се оказа че има още 2 дена практика в болницата и все нощна смяна. Аз както винаги оки разбирам я трябваше да отиде в петък и събота ... но се оказа че трябвало да отиде с баща си до София... при баба си и аз оки може... деа знам може нещо да е станало. И в събота се прибра ест ние в петък се видяхме за около час и в събота се прибра към 6 и се обадих тя каза че нямала никво време да дойде да се видим че трябва да върви на работа ... нощна смяна и замина тогава аз се почуствах някси мноо кофти такоа ... мислех да и се обадя и да отида до там но се отказах понеже предните пъти като и званях през ноща беше лудница и сташно много катастрофи и ест мноо пациенти никво време. Тогава тя каза че утре като се прибере тоест днеска сутринта ще легне да поспи до 10,11 часа и ще дойде до унас и аз както винаги ме огря слънцето ... но какво стана виждам я ест че закаснява да дойде с повече от час... звана и аз и тя ми казва че е в мола с някво дете на нейните кръсници и аз гледам като![]()
И ми казва че като се приберела трябвало да се наспи щот днеска вечерта е и последната нощна смяна и излиза ваканция и тогава ест я попитах ще дойдеш до нас и тя каза да ще дойда попитах я към колко ще се прибереш тя ми каза че към 2,3 часа и какво става се питам аз ... Забелязах я ест че започна да отцъства повече и ... незнам кво да си помисля.
Някой някви савети ...
Опа забравих да кажа че се карахме 2 пъти от както ходиме и че първия път се караме и после пак сме заедно но следващия път като се скарахме бяхме в нас и аз се ядосах и тя каза че си отива... и аз и казах добре въри си кат все искаш да си ходиш и излезе тя пред вратата тя очакваше да я целуна но вместо това аз треснах вратата ... страшно силно и тя седя 1 мин пред вратата с надежадта ад и отворя но аз не ... инат и тя си тръгна от тога почна да ме нерви постоянно....
Ехеее пак ли, започвам да чета. След 1 час имаш мнение.
П.С. Отказвам се несмислици големи![]()
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Eми сам си си го направил.Тя е била потресена от тва кото се е случило.Мало или много си я страсннал.Тя е седяла пред вратата, защото момичето явно много те обича.То не става след дъжд качулка.Гледадай да я изненадаш са по празниците. Може би сичко ще може се оправи ако и ти се промениш
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Добре де щом като ме обичала ... и т.н Защо в същия ден преди да и тресна вратата каза че не е искала никой да я обича...Първоначално написано от balu4ka
Е съобрази се и ти малко с нея, не може на тебе винаги да ти се угажда. Според мене вече я приемаш като даденост и на нея тва не и харесва мн. Останах с чувството, че само тя прави жертвите и когато на теб не ти се угоди си недоволен. Ама и ти си хлътнал спор няма. Казваш, че не ти пука, пък се дразниш.
Не взимай прибързани решения, май мн ти се е насъбрало, изчакай да отмине тая лудница покрай празниите и тогава се разбирайте по-добре.![]()
+ 1Първоначално написано от Baby_b
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
О, боже...такава тема не бях чела скоро, адски големи усилия ми струваше да схвана смисъла и естествено първия ми въпрос е : На колко си?
О, боже...такава тема не бях чела скоро, адски големи усилия ми струваше да схвана смисъла и естествено първия ми въпрос е : На колко си?
Ми майче да... незнам в последната седмица съм мноо объркан и незнам тя иска ли да е с мен ... и такива работи...Първоначално написано от sexita
Първоначално написано от fe6an4eto0
поговорете![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Дам от много истиснки фр-та имах този съвет но неуспявам от 1 и нещо не съм я виждал ... щот тя имала все няква работа и не идва...Първоначално написано от PLuScHeTo
+1Първоначално написано от balu4ka
Преди малко говорих с нея ... тя ми каза че ще дойде но трябвало да закара котката си на ветеринар... но аз не мисля така![]()
Щом си нямате доверие... не знам защо продължавате![]()
еlsy![]()
Първоначално написано от kPuCkA
... Nokishikitoka Lowe Tokimeki ...
Първоначално написано от Blab
Ми имаме си ... смисал тя ми има аз и имам макар и да имам малко съмнение ...Първоначално написано от nicolepcd
Може наистина да няма време или да иска да не те вижда за да си събере мислите...
Незнам,незнам... и на мен ми трябваше време но ми трябваше само 2,3 часа да си събера мислите и нещатата покрай нас... разбрах че съм грешал много ... даже и го казах за тва я викам днеска да я видя... но тя се оправдава с котката.. преди малко пак и се обадих ... и тя каза че ще седи докат тяхните не се приберат и тогава ще дойделаПървоначално написано от fc
Бе тя дойде ... ама нищо не си изяснихме като хората... утре продължаваме разговора че трябва да ходи на работа ...Първоначално написано от fc
Незнам кво ще стане ще видиме тука до 2,3 дена ... но си мисля че тя просто иска да не е сама ... ще видим тваПървоначално написано от nymphadora
Щом тя не идва, иди ти. Ако наистина искаш да говориш с нея, отиваш и говориш. Ако искаш да си с нея, ако смяташ, че не си бил прав в отношението си към нея, обаждаш й се, питаш дали ще си е у тях в следващия час примерно и дали има някакви планове, взимаш едно цветенце по пътя и й цъфваш на вратата.Първоначално написано от fe6an4eto0