.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Ми не че съм точния човек да коментирам тези неща ама искам да кажа че въобще не разбрах първите два абзаца и обърнах внимание че многократно си употребил думата "все ми е едно"... (егати звуча като философ ) И по това си правя извода че ти ти не си сигурен в чувствата си и не знаеш как да постъпиш. Според мен трябва първо да решиш дали я обичаш и трябва да си сигурен че няма да ти е "се тая". Успех!
    I still get lost in your eyes
    And it seems like I can't live a day without you
    Closing my eyes till you chase my thoughts away
    To a place where I am blinded by the light but it's not right

Цитирай Първоначално написано от porky
    Ми не че съм точния човек да коментирам тези неща ама искам да кажа че въобще не разбрах първите два абзаца и обърнах внимание че многократно си употребил думата "все ми е едно"... (егати звуча като философ ) И по това си правя извода че ти ти не си сигурен в чувствата си и не знаеш как да постъпиш. Според мен трябва първо да решиш дали я обичаш и трябва да си сигурен че няма да ти е "се тая". Успех!

+1 Поговорете и се изяснете, ако наистина я обичаш се опитай да я задържиш- както казаха по-горе- подари и цвете, извини и се, отиди ти при нея, покажи и, че е важна за теб. Успех
    I know I should stop believing ... !

Начи първо МЕРСИ на всички ... който дадоха някви савети ... поговориме си и т.н ко стана ко стана ... кат преди г/д ще се опраиме хаха

разбирам че вече сте се опеавили това е страхотно но мисля да ти кажа нещо което се надявам да прочетеш... момичетата се нуждаят от внимание и понякога имат нужда да им се напомня че някои има чуства към тях просто малки жестове на внимание и не да и тръшкШ ВРАТАТА! е надявам се да не ти е все едно!
    Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!

Цитирай Първоначално написано от BuBiTy
    разбирам че вече сте се опеавили това е страхотно но мисля да ти кажа нещо което се надявам да прочетеш... момичетата се нуждаят от внимание и понякога имат нужда да им се напомня че някои има чуства към тях просто малки жестове на внимание и не да и тръшкШ ВРАТАТА! е надявам се да не ти е все едно!
    Даа знам но тогава ... не мислех тва смисал много бях надалече... пък аз съм объркан все още и ... тва е мноо кофти ужас е при мен всяка минута ми се мени наструението ... никой не може да ми помогне ;(

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си