Здравейте! Ето го и моя проблем. В нов клас съм и когато видях Момчето не ми направи впечатление, a той е момче, което прави впечатление, наистина. Аз не го харесах главно, защото адски много момичета го харесват, но той не им обръща внимание.. Не исках до се включвам в този омагъосан кръг просто, но ето-случи се ... Сближихме се много бързо, той прояви интерес към мен, след няколко дни аз също... Изведнъж той рязко се отдръпна. Сега е ту топъл, ту студен.. Разприказвахме се и той ми сподели, че не му харесва това внимание към него от момичетата и не иска гадже. Разказа ми за последната му приятелка и останах с впечатлението, че вероятно не я е преодолял или все още страда.. Забелязала съм, че само на мен от момичетата споделя и се държи с мен по начина, по който аз се държа с някого, когото харесвам.. Опитвам се да съм му приятелка, нo как като искам нещо повече? Иска ми се да ми дадеге някой, друг съветец, моля? .. Човече, като той ме погледне право в очите и се усмихне всичко друго губи значение... Не искам да ме приема просто като приятелка, искам да е мой Помогнете ми плс! Ще се радвам, ако подходите сериозно, защото аз наистина не знам какво да правя. БЛАГОДАРЯ!!!!
П.С. Съжалявам, че това е първата ми тема, но все от някъде трябва да се започне, нали?