.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Град
    иИ аСс ниИнаАамМм

Този грим..

Как се прави този грим! По-точно питам за сенките.. Какви са и как се нанасят?

ВсИчКо ХуБаВо На ТоЗи СвЯт СвЪрШи За МеН. За ТоВа Ти КаЗвАм "Да Го ДуХаШ" и "ПрИяТеН дЕн"!!!

Момиченцее съмм..

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Не виждам нищо особено..Кое те затруднява? Мисля, че сенките са прахообразни. За нанасянето..ето ти един урок, гримът не е съвсем същият, но е подобен http://www.youtube.com/watch?v=awTwY...E59A3E&index=3

The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Това се нарича smokey eye. Разбира се може да го правиш с различни цветове. Този като гледам е със черно и бяло/сиво. На български се нарича опушен грим. Може и да греша, снимката не е невороятна, но предполагам че съм права.

Търси опушен грим във google и ще ти излязат няколко странички на Български. В youtube търси "smikey eye" и ще можеш да си избереш от всякакви цветове. Отбегвай черното като този, защото е много разпространен. Пробвай някой друг цвят, примерно лилаво (аз го обожавам и на мен ми седи чудесно)

Първо нанесете на целия подвижен клепач средно тъмни сенки по избор: бордо, шоколадово кафяво, зелено, синьо. От веждите надолу нанасете светъл тон: шампанско, нежно розово, сребристо бяло, на границата с тъмното хубаво размажете, за да изчезне рязката граница. Когато се гледаш с отоворени очи трябва съвсем леко да виждаш тъмния тон.
    След това вземате черен молив и нанасяте леки точици между косъмчетата на горните мигли (така няма дупки после) и след това очертавате очите с молива (отвътре и отвън), вътрешната страна на горните клепачи също.
    И накрая с тънка (3-4мм) четка на грим, леко навлажнена (оближете или с тампон) слагате тънък слой сенки: черни или антрацитено сиви или много тъмно кафяви. По този начин линията става по-мека и издръжлива.

Съвет: Напудрете бузите и носа добре, защото може да се посипят сенки, а така се махат по-лесно.

Децентен руж, безцветен или много светъл глос.
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Град
    иИ аСс ниИнаАамМм
    Благодаря ви!

Мисля, че разбрах как става..

ВсИчКо ХуБаВо На ТоЗи СвЯт СвЪрШи За МеН. За ТоВа Ти КаЗвАм "Да Го ДуХаШ" и "ПрИяТеН дЕн"!!!

Момиченцее съмм..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си