- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Искам повече време
Таа по темата... една приятелка ми каза, че с гаджето и са пробвали някакви презервативи дюрекс перформърс или нещо такова...не помня точно. Пенисът изтръпвал и вс. траело около 40-50 мин. и т.н. Попитай в някоя аптека за това
дано ви помогнат
![]()
![]()
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah
Ами вие как го правите - със или без презерватив, ако е без, земете някакви, ултра стронг, че са по дебелички, или на дюрекс има едни за задържане, перформа... правите го по бавно, и когато той усети, че ще свършва, вади го и се мъчи да не свърши.... и така ... като го възпре 3-4 пъти ще държи повече ... и така всеки път...
и все пак гледай да не стане като моя да го моля да свърши, защото вече едвам се държа на гърба си![]()
Сменете позата или не знам пробвайте с някакъв спрей или там каквото и да е...
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Ами, аз не мога да търпя кондоми, действат ме антивъзбудащо, изсушавам се и се изтърквам. Може да съм отвикнала. Та затова не го правим с презервативи. Иначе не искам да го карам да маструбира, защото така веднъж той мислеше, че още съм в цикъл, когато му дойдох на гости. Обаче на мен ми беше свършил и естествено му скочих и той не можа да го вдигне ( т.е. падна му ). Аз се почувствах адски зле, защото не можах после да го възбудя отново и тогава ми сподели, че през деня е маструбирал повече пъти, защото не е издържал. И сега затова не може.И такам... Ама може да пробваме с тия спрейове на Дюрекс.
![]()
ThoSe WhO WiLL NoT FoLLoW ArE DoomeD TO LeaD.
Освен, че трябва да го правите по-често, можеш да му помогнеш като оше преди да започнете го изпразниш и продължиш с любовната игра. След това той ще издържи доста по дълго.