Здравейте,

Моля да ми дадете не може би толкова съвет, а идеи защо се получава така. Ок, аз и приятелката ми сме на по 21, бих казал доста сериозна връзка (сериозна от сорта, че може да прекараме остатъка от живота си заедно). Та, имаше един филм с Крис Рок където той беше преуспяващ банкер, страхотна жена, две прекрасни деца, с две думи имаше си хубаво уреден живот. Ноооо беше страшно отегчен от живота си и със жена си не правеха секс, не че той не искаше, просто тя постоянно беше или преуморена или не беше в настроение (донякъде разбиранемо заради децата, но само донякъде). На мен ми се струва, че се намирам горе-долу в почти същата ситуация, но яко по-преебана - работя по 6 часа на ден, ходя си на всички лекции в университета, взимам си всички изпити, инвестирам на фондовата борса, за където пък теглих огромен заем, който изплащам. Стреса е естествено неописуем (не си харесвам работата, университета всеки курс е по-труден, а нещата на борсата не вървят добре от началото на кризата). И сега, обичам много приятелката ми, вярвам, че може би тя е момичето за мен, но има същия проблем като главния герой. Тя почти никога не е за настроение за секс или нещо в тази насока, откакто тръгнахе (9 месеца) да сме го правили сигурно към 10 пъти. Сега, сигурно ще кажете или ще си помислите "пич очевидно не те бива и проблема е в теб". Да и аз бих си помислил това естествено ако бях външен наблюдател, най-логично е все пак и толкова ама толкова лесно обяснява нещата. Но досега не съм имал оплаквания по тази насока от момичетата с които съм бил по-интимен, а с приятелката ми ако се случи да правим секс никога не падаме под час, даже продължава по два или три часа и то момента когато тя иска да свършаме вече е когтато почвам да я протривам, случвало се и да продължаваме въпреки това зашото просто ни е било прекалено добре. Та, постоянно когато се уддаде възможност тя е или уморена или не е в настроение, може да е от стрес, но от друга страна аз съм буквално пред нервна криза вече, а тя учи задочно и е на 4-часов работен ден, бих казал далеч по-малко напрежение. WTF people! Чуствам се в пълна безизходица! Не бих я накарал да го правим а ко не иска, никога не бих и изневерил, никога. Но не мога просто да издържам вече, нямам абсолютно никакъв отдушник от напрежението и не знам още колко мога да продължа така, като гледам колко ми зле напоследък не е далеч момента, в който мога да откача направо. Не виждам никакви шансовее нещата да се променят вече. Не ми се говори вече по този въпрос с нея защото всеки път когато повдигам темета тя дава обещания и после не ги спазва, а интимните моменти стават все по-рядки. И за това реших да пиша на вас, въпреки че бях убеден, че никога няма да го направя (в очите на 99% от познатите ми всеки който пише в тийнпроблем е бременна, с яки проблеми или просто тъпа пикла). Ако не друго поне мога да споделя с някой, предварително благодаря за отговорите.