- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- При вас вали ли сняг ?
даааааааааааааааааааааааа ааааааааа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
АААААААААААААААААА, ВЯРНОООООООО! БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЕБ ЗАБЕЛЯЗАААААХ!Първоначално написано от ReBeL
![]()
![]()
![]()
![]()
Даааа, одеве заваля..Натрупааааааа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Нямааа.![]()
И ето ме - нося се над града като птица без кости, спускам се стремително надолу и студеният въздух ме обгръща, и ме омаломощява, и ме притегля там, където лунната светлина посребрява водата..
Преди малко заваля /Дупница/
Няма в Пловдив
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
вали с пълна мощ .. мразим сняяяяягггг![]()
![]()
![]()
10 изтрити профила
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1011271 !!!
вали ...
е сега се прибирам и как ми поднесе колата.. бах
добре, че нямаше коли![]()
^ то сега точно си е ебало майката - някакъв 2-3 сантима пласт сняг, и под него адския лед. вчера към 11-12 вечерта си се пързалях като на ски по улиците из квартала о_O не ми се мисли пенсиите как я карат.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
преди 3 дни ,наваля няма и 3 см![]()
Руса кукличка
в пловдив вали![]()
I can't stop myself from loving you <3
аз съм в Северозападнала Б-яхяхя ем от сутринта до към 6,7 не спря да вали
супер, сега вече ми е много коледно настроението
![]()
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]
ебати, толкова се радвах, че няма сняг, няма студ, накрая кво стана!? гледам през прозореца и една цела бела голема снежна покривка ?!?!??!![]()
![]()
![]()
![]()
ревввввввв
начертай си линиа УеПървоначално написано от cherinka
Моля ?!
варна е фул
haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
- aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps
Вчера за Коледа валя сняг. Беше доста хубав Коледен подарък.
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
При мене(аз съм на вилата,планинско е) вчера цял ден валя,оня ден също и доста натрупа,а днес грее слънце и е доста приятно.![]()