- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-ефикасните начини за бръснене
Mojete li da mi kajete nai efakasnite na4ini da se izbrasna otdoluSram me e i neznam k0g0 da pitam..
*Заглавие на Кирилица!
Точка 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
Най-ефикасна е кола маската ако можеш да търпиш на болка.Аз не мога.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
i az nem0ga..trqbva mi ne6ty po bezboleznonenoПървоначално написано от girl_in_black
![]()
nqi efikasniq na4in e sus krem nare4en VEET maje6 se tam 4aka6 okolo 10 minuti i posle samo gi maha6 s edno kato 4et4ica.napulno efikasno i napulno bezbolezneno![]()
Абе, че е безболезнено да, ама за ефикасното не съм сигурна.Поне при мен не се получава както трябва.Първоначално написано от x3eme
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
+ 1Първоначално написано от x3eme
Но не съм сигурна дали ставаше и за интимни части. Аз съм го пробвала за краката това и е ефикасно.
Най-добре питай в аптека или магазини за козметични продукти дали става за интимни части. Ако не - няма начин да няма нещо подобно, което да работи на същия принцип.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Най- ЕФАкасния начин е с топла кола маска. Първите опити били болезнени, но се свиквало.
Не става.Първоначално написано от scoobydors
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
napulno efikasno e no trqbva da 4ete6 otzad za kade se izpolzva 6ot ima mnogo vidove.az predi si kupuvah za liceto a ima za po4ti vsqka 4ast ot tqloto.i go ima samo v kozmeti4nite magazini i salonite za krasota.tam go tursiПървоначално написано от girl_in_black
![]()
С лозарската ножица. Най-гладко става.
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Крем Veet - депилатоар .Мажеш на мястото и почистваш под душа с една мъничка мека гъба и става перфектно![]()
Да обичаш значи да страдаш!
Koла маска си е най-ефективно,защото освен че маха,косъмчетата се разреждат.Обаче като е спешен случайи VEET върши добра работа.
а мене само не ми е ясно кола маска на "топките" може ли да се прави, че ми се вижда доста мазохистко..??
Do you speak Salsa? .......
Ам... какво и да си чул не го прави.
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
Земи си лентички на Веет за интимни части,те са си изрезани както трябва,ще изтърпиш все пак 10 минути на малко болка,а и то въобще не се усеща 1 секунда след дърпането![]()
See,the problem is that God gives men a brain and a penis,and only enough blood to run one at a time ;}}
abee..tfa n0g0 b0li!!Първоначално написано от insomnia__
![]()
![]()
Да не ти дреме за болката бе, много по-добре е да си махаш космите с кола маскаИзтърпява се и се свиква, а и резултатите са чудесни!
Мойта козметичка ми дава почивки ако много ме боли. Но вече съм свикнала и си изтърпявам цялата процедура за 10минути.
Ако досега не си си обезкосмявала интимните части едва ли толкова ще те боли на кола, защото аз се бях бръснала поне година и космите ми бяха станали доста по-дебели и по-нагъсто и затова болеше. Но после болката бързо отмина, а ти ако не си си махала досега космите още са ти тънки и нежни и няма да умреш.
Ако все пак твърдо си против кола маската пробвай с интимен крем депилатор - обясниха ти как се процедира.
Аз лично за такива кремове не съм чувала, на всичкото отгоре съм чела лоши отзиви в Интернет за тях (зачервяване, възпаления..)
Но не ти коства да пробваш някой интимен крем...
Ако и с крема имаш проблеми - сапун и самобръсначка.. Ама да не се оплакваш после че са ти станали черни и грозни, и дебели, и че растат през 2 дена...![]()
Така че аз те съветвам да превъзмогнеш страха и да отидеш на козметик! Ще свикнеш и няма да умреш - а и с топлата кола маска боли много по-малко, отколкото с лентички. So... try! : P
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
abe az mn0g0 se beh izpla6ila ot kola maskata,za6toto edna m0q fr e pr0bvala taka i kazva 4e mn0g0 b0lqlo i za ni6ty na sveta nqma da pr0bva za vt0ri pat!!Първоначално написано от jghgh
![]()