.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Супер фен
    Град
    Страната на Центъра

Нова година с приятеля си

Знам,че ви е писнало от такива теми,но просто искам да чуя други мнения.Такаааа,проблема е следния.Имам си сериозен приятел и искам да прекарам Нова година с него.Родителите ми не ме пускат,под предтектс,че не го познават и му нямат доверие.Но когато предложих да се запознаят (преди 2 месеца),казаха,че няма нужда и не искат.Другото беше,че било опасно навън и какви неща ставали.Ок,това го разбирам,но ние ще сме у тях,само двамата (или най-много още един наш приятел).Според тях съм малка,а съм на 17,по дяволите.После изцепиха,че когато завърша училище,ще ме пуснат, Как постъпват според вас?Аз съм в потрес и ме избива на рев и да удрям нещо.Просто ми писна!

shadow4e
    Пиши описателни заглавия.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Spored men va6ite prosto ne iskat da porasne6 i pravqt vsi4ko vuzmojno da te vuzprepqdstvat.Glupavo e da ne iskat da se zapoznaqt s priqtelq ti-bilo to i ne zaradi povoda Nova Godina,no 6tom si s nego i 6tomsa tolkova zagrijeni za teb,bi trqbvalo da iskat da se sre6tnat s 4oveka,s koito izliza6,spodelq6 i t.n.Neznam,nakarai gi da se zapoznaqt i se opitai ad im obqsni6,4e vie nqma da krustosvate ulicite,a 4e 6te ste u tqh.togava 6te izleze sledva6tiq problem-ot kude na kude 6te prekarva6 no6tta u mom4e,no...togava 6te mu misli6.na purvo vreme im svali kaskite ot glavite i im otvori o4ite!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Вярно е,че на 17 си достатчно голяма да прецениш обаче те решават до като станеш на 18,а след като завършиш тогава ще си палнолетна и те няма да иматправо на глас,затова са ти казали така?!
    П.С.Те с тях ли искат да празнуваш!?

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Да,с тях,ама аз нямам такова желание.И то вече от няколко години.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    норомално е,ти вече си подрастваща и имаш нужда да се освободиш малко от тях ,и да бъдеш по самостоятелна!

Град
    раЯ.. (:
    .. ами ако излъжеш, че си с приятелки.. или да се договорите до 12 с тях, а след 12 навън
    Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]

Ако мислиш, че приятелят ти ще спечели доверието, без да ги питаш или да им казваш го заведи във вас и ги запознай. Не ми се вярва да го изгонят..

Мега фен Аватара на Mi6inka
    о0х консервативните и вироглави родители са голям проблем наистина... баща ми и той е такъв.... Кажи им да се благодарят че не си боклук ,който бяга от дома си и не знаят къде си по няколко дни в седмицата,че не се друсаш и подобни.. че като те ограничават толкова много няма да те предпазят (ако ще ти се случва нешо лошо,то може и до магазина като отиваш да се случи,да пази Господ) ... Ей такива неща,говори им малко..... Значи аз също имам проблем с баща ми, не мога да общувам с него,супер консервативен,.. добре че е златната ми майка... ама ти самичка трябва да си го постигнеш ,за съжаление :S.... Това е което мога да ти кажа,миличка... говори им.... ще започнат да омекват малко по малко.... поне с баща ми става така... колкото и бавен процес да е това

п.с. и аз съм на 17 ( почти )

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Ако мислиш, че приятелят ти ще спечели доверието, без да ги питаш или да им казваш го заведи във вас и ги запознай. Не ми се вярва да го изгонят..
    +1

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Абе не ги знам,но е малко верочтно да го изритат. А иначе те май се притесняват да не правя секс с него.Тва е все едно човек да каже,че се притеснява,че вчера е валяло (разбрахте какво имам предвид)

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Още щом прочетох темата ти, реших, че ги е страх да не правиш секс.

И мен не ме пускаше майка ми да остана сама с приятеля си много-много преди да го направим, но в деня, в който й казах, че сме правили секс, нещата се промениха доста. Почнаха да ме пускат дори и на морета и така постепенно, от тогава минаха към 3 години, де, но сега са много по-спокойни, когато съм само с него, отколкото като щъкам нагоре-надолу, дори и баща ми, за който винаги ще си остана малката му дъщеричка /не съм му казах, че съм правила секс, защото нямаше да го приеме добре /.

Та както схващаш, за мен тези неща трябва да се казват, освен, ако родителелите ти не са от най-най-консервативните. Пък и вече си на 17.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си