.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Повече от фен
    Град
    Горно Надолнище : ))

Наближаващите празници

След 3 дни е бъдни вечер и като за първа година аз не се вълнувам много. Бих предпочела да прекарам празниците в една страхотна компания - моите най-добри приятели и ... едно специално момче... Та така... Уви, нашите не ми позволиха. Категорични са, че това е семеен празник и ще си останем удома. Планирали сме да се съберем в клас и да празнуваме, но с тези родители... казах им че във вторник не е Коледа, нито Бъдни вечер, нито пък Нова година... Но това е... При вас как е? Къде ще прекарате празниците? С кого ще празнувате?

Бебокк
    3o.o5.2o1o г. ОБИЧАМ ТЕ!

Град
    Белград/София
    Ами Коледа и според мен е семеен празник. Родителите ми са либерални в общи линии, та вече втора Коледа ще празнувам на 2 места - с моите родители и с родителите на приятеля ми. Виж, за Нова Година аз не виждам проблем да не си вашите. Може би просто трябва да ги убедиш, че не си малкото им момиченце и имаш нужда от малко свобода .

Коледа и Бъдни вечер са семейни празници и си стоя вкъщи, едва ли ще са съгласни тогава да излизам с приятели. На Нова година не е проблем, също и за събирането на класа. Поговори с тях и се опитай да ги убедиш да излезеш с класа. А иначе за Нова година още не съм решила с кой ще съм, та ако още се почудя може и с наще да си остана .

Повече от фен
    Град
    Горно Надолнище : ))
    Да възможно е да са прави, но с този затегнат режим... Тоест моите приятелки ги пускат във Вторик-23 да излидат навън с приятелки...

Бебокк
    3o.o5.2o1o г. ОБИЧАМ ТЕ!

Коледа и Бъдни Вечер и според мен са семейни празници и поради тази причина ги прекарвам с роднини.Макар,че това е едно от нещата,които най-много мразя,тъй като утиваме у родителите на баща ми (който не с нас,тъй като е в чужбина) ,, аа онези са отвратителни.Са не ми се обеснява'.
    Иначе на Нова Година ще съм в нас с майка,баба,две фр най-вероятно и брат ми.Ако имаше някъф шанс да ги изпъдя сичките ще е супер .
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си