- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сестра ми
zDr
TAKA za men temata ne e mn vajna ako iskate otg
![]()
![]()
sestra mi e na 12
i ima mn malki gardi
a neinite u4eni4ki imai po golemi![]()
![]()
![]()
![]()
postoqnno mi reve na glavata
nqkoi znae li
kak po barz0 rastat
(ne zadaljitelen otg)
6toto men mn ne me interva![]()
![]()
*Заглавие на Кирилица
Точка 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
kaji i da si zatisne u6ite i nosa i da naduva kolkogo moje po silno![]()
![]()
aide sq seriozno ve4e
mi normalno da sa i malki se pak e sami na 12 godini.tepurva ima da se razviva fizi4eski
аз те съветвам да не се занимаваш с проблемите на кака си , и да знаеш , туй, че тя е на 12 и е плоска най- вероятно значи, че и ти ще си като станеш...Първоначално написано от JUSTniki
![]()
Samе shit... different way
Омг..обясни на сестра си...че да имаш малки гърди не е краят на живота
И даже в доста отношения е предимство.Първоначално написано от bqsna_teenagerka
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
От бозата най-много да и порастне гъза и корема , ама не и гърдитеПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
tva za bozata sa pulni mitove bate
![]()
Няма смисъл да й обяснява, щото тя явно вече знае че да имаш големи е началото на "нов живот"Първоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
Do you speak Salsa? .......
по добре ли е да има големи и увиснали ?! стига глупости кажи и едно златно правила ако тя не си ги харесва никой няма да и ги хареса .
аз имам две сестри близначки. На 12 години. Нямат никакви гърди. И може би това ги комплексира... Случайно чух как си говорят, че целия клас имат, а те само не.... Мисля че сестра ти не е единствения случай... Чувал съм, че ако пиеш много боза, имало малка вероятност гърдите ти да порастнат![]()
![]()
![]()
Кажи и че е малка още за гръдна обиколка 90 , ако за такава си мечтае. Да ги остави да пораснат сами, все пак тепърва навлиза в пубертета кво иска от първия ден и хоп с едни гърди напред пред другите момичета. А и много ме съмнява че съученичките и си пълнят сутиените с нещо или си слагат подплънки. Вече ако наистина не и пораснат до 20 години да отиде да си сложи силикон, така ще ги направи колкото иска големи и съвършени. Относно бозата незнам дали е вярно, но веднъж си зададох въпроса щом на жените им растат гърдите какво им расте на мъжете ако пият боза???![]()
xaxaxaПървоначално написано от get_high
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Една приятелка до 7-8ми клас беше като дъска за гладене. В момента са й "ебахти циците майна!"
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!