- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс <16 години???
Не го препоръчвам да не плачкате тука във форума после "Ох, абортирах", "Ох, правил/а съм го но той ме изостави" и тем подобни глупости
По-скоро НЕ
Който даде понякога е за бесилото
Каква е разликата между ,,не'' и ,,твърдо не''?Аз гласувах за,,не''.Според мен 16 си е добра възраст за първи път...а може би за разгонените дечица на по 12-13 е много късно?![]()
Ами затова темата е <16![]()
Не за друга ама те под 16 какво удоволствие ще изпитат като още не са напълно равитиДа не говорим че рядко го правят за себе си, по принцип е за да се изкефят после, а и културата им не е много богата още. Аз съм твърдо против!
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
Да...по-добре от колкото 11/12/13 годинив днешно време много малко деца успяват да си запазят девствеността до повече от 16 години
![]()
И къде е лошото в това? Всички пищите в форума, ама никой не дава логичен отговор да си защити мнението!Първоначално написано от ДрЪн-дРЪн
tvyrdo za. kvo lo6o ima nemoga da razbera?
"NO SEX! SEX IS BAD!"
По-скопо от 15 нагоре .. затова тласувах понякога... Но не и под 15![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Зависи от много неща....
от 15 нагоре,..не че тези които са го направили под ч5 са грешници но не са най-подходящите години за секс
Ne me interesywa kakwa sum w o4ite na horata ;]
МалеееееееМного ограничени сте станали бре !! След изказвания за бесилки
мога да кажа само - Ела ми де !
Направих го на 12 и удоволствието бе същото каквото и от снощис малката разлика, че тогава ми бе за първи път
![]()
на 16 секс откачалки![]()
1.боли
2.ще кажете охх ами днес абортирах
3.охх чувстам се много зле
4.тои ме заряза
ама не е голям проблем за вас ,та вие от 13 годишни курвички , така че не е фатално за вас
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
teenems
Боли ако не знаеш как...
Аборти стават от непредпазливост !
За тези дето се чувтват зле ... МИ ДА НЕ СЕ !
"Той ме заряза" ... еми внимавайте бе
az go napravih na 15 no sam protiv za sexa pod 15 a sega 12 godishni pikli deto ot sega imat cikal i iskali sex da praqt tta te neznaqt kfo e tfa be chuli go ot nqkade i ai neznaqt dori kak da odstavqt udovolstvie na partniora si![]()
![]()
Оф абе вие сте много тъпи. Няма никва разлика кога ще ти е за първи път. А и как мойе да сложите като отговори не, търдо не и понякога. А що не сложите един отговор да и един отговор не. Кви са тия тъпотийт'ва сигурно е пуснала темата някое тъпо момиче на 14 дето никой не и пуска и се праи на инт тука
твърдо НЕ..
и пикльовците и дрислите който са под 14 нямат мнение тука..
Хората ме мразят защото знаят, че съм по-умен от тях..
в крайна сметка се оказа че не са кушинки :S
сбърках Чейс извинявам се..
ЗА , на мен за първи път ми беше , когато бях на 14 не виждам нищо лошо в тва , стига да не е под 14
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
ох тука половината май не разбраха заглавието на темата...
както и да е..
та...под 16 - Пълна глупост!
Много безмислен отговор е "понякога" . . както и да е.Аз съжалявам, че го направих под 16, вече е много късно, за да върна времето, но ако можеш бих се пазали мнооооого време още.
И какво да не би като за първи път го направиш над 16 и 100% няма да ти се случи това. Айде моля ви се... всеки си има глава на раменете, аз лично съм правила секс под 16. Не е толкова важно на колко си години, а дали имаш достотъно обща култура за тези неща!Първоначално написано от olo
хаха, само повтаряте, че е глупост, че нз си кво не трябвало да се прави под 16 , но не си защитавате тезата! Вие не се интересувате от акъла, а от годините! Е аз пък казвам, че тези, които така говорат , страдат от незадоволеност, не им пускат и не са интересни!
Па вие си се успокоявайте , ако някой случаен като вас е съгласен.![]()
Определено не.
нали знаете кои правят секс под 15..
-циганите.. е майка на 14 години ..
абе ваш проблем трошете си главите то нали е ей така.. през х*я ви е на някой пък други им е през п?тката..
Хората ме мразят защото знаят, че съм по-умен от тях..
в крайна сметка се оказа че не са кушинки :S
сбърках Чейс извинявам се..