.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Задачи от движение- 7 клас

От всички задачи за домашно успях да реша само една . Ето две от останалите, който иска да помага:

1.От хижа А тръгнал турист, който се движел със скорост 2,5 км/ч. Един час по-късно по същия път след него тръгнал друг турист със скорост 4 км/ч. Намерете колко часа след тръгването си втория турист настигнал първия.

2.В 8 часа покрай полицейски пост на пътя минал камион със скорост 36км/ч. В 10 часа и 40 минути в същата посока минала кола, която си движела със скорост 60км/ч. В колко часа и на какво разстояние от поста колата ще настигне камиона?

shadow4e
    Грешен раздел.

Към останалите:По-полека с обидите.

Град
    Под масата
    ее ама ти трябва да си кретен,че да не го решиш тва
    dance

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    ne trqbva da si hiper kreten za da ne go re6i6,osven tva da si murzeliv i to mnogo za da kara6 drugite da ti pi6at doma6nite are zemete da pologite malko trud a ne samo na dr da 4akate ili v kraina smetka kati si tup/a 2ka tva e .

Град
    На стадиона за бягане.
    като се сетя в 7-ми клас това бяха класичиските задачи ... ех ся да ми даваха такива
    Running is my drug and I am overdosed ..

Град
    In the middle of Nowhere
    Отговора на 1вата задача е 20 минути,а за 2рата не знам не съм толкова умна
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Лично аз имам проблем с точно тези задачи и прерових целия учебник,цялата тетрадка и не намерих точно такава задча каквато търсех,това че не разбираме задачите и всячески се опитваме да ги разберем не ни прави мързеливи!
    ...Wherever you go whatever you do I will be right here waiting for you..
    Whatever It takes orhow my heart breaks I will be right here waiting for you ...

караш другите ти решават домашното тва си е мързел бих ти го дала но изпита 20% са такива задачите и няма ти дамо отговора
    Die motherfucker !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си