- Форум
- По малко от всичко
- Бъдещи мами :)
- Индиго!
Айде още един от нескопосаните ти коментари!Първоначално написано от babity
Не знам кой го сърбят пръстите, но определено мисля че си ти. Пишеш тъпотии без да се замислиш. 1-во кво се заяде с тази тема и въобще що се заяждаш с този раздел, 2-ро като ти е тъп и безмислен не го посещавай!
Ми не се оплакваме и форума никак не е детски, извинявай ама аз на тия години не съм седяла пред комп. и да питам "Що е то Свирка?" и да се чудя кой да ме на*бе. Проблемите са реални и ако не забравяш именно деца се задушиха именно там в Индиго. Мои връстници бяха повечето и не ми се върза и тогава как така в такъв час на вън и в дискотека има толкова малки деца. Бях на 15 тогава, именно с тази трягедия въведоха закона за малолетни и непълнолетни да няма след 22ч. на вън камо ли в дискотека... е да ти кажа ли колко години минаха от тогава и колко са хората, които са го спазили този закон... николко, няма такова дете няма и такъв родител... Как да спазват нещо за което и хабер си нямат....
Всеки има право на мнение, да за мен са виновни управниците и МВР, защото за толкова години един закон не е вкаран в действие. Не може деца на по 13 години да се наливат до козирката на нощтни дискотеки, не може да убият човек на 3 метра от входа на дискотека и да няма виновни, не може да стават толкова много престъпления от всякакъв характер, а в крайна сметка виновни и осъдени да няма. Ей на това не му викам нормално.
Няма как да накараш едно дете да спазва закони, за които не е чувало, а дори и да ги е чувало е наясно че в България последствия няма. Я ми кажете кво става като полицай намери дете в дискотека, бар или по улиците в 23ч. ?! Ми нищо не става, в най-лошия случай го закарват с патрулката до вкъщи и се карат на родителите му, които пък знаят че спи в съседчето и нямат и на представа кво им прави детето някъде другаде. Еми айде да я поемат родителите вината ама от къде да знаят, че им е такова детето, а то за не спазването на законите знае от 6 годишно... е Тва е България, безхаберие само и само от Управници, защото ако те правят един закон, трябва и да следят прилагането му, да има санкции, да има и приложимо наказание, не само за горепосоченото, но и по принцип.
Ако някой не е разбрал правата и задълженията си и не знае кво е тва закон, няма и какво да спазва. Банално, но истина!