- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да и го кажа ?
Омг всеки път когато вкарам члена си в приятелката ми,си забива ноктите в гърба ми.При всяко вкарване си забива ноктите.Кажете кво да правя писна ми.Кажете кво да прая
![]()
"Мила, може ли малко по-лекичко с ноктите само, че боли"![]()
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
като за начало го кажи същото и на нея![]()
Samе shit... different way
опъвай я на задна... будала![]()
Do you speak Salsa? .......
zabiva gi ot udovolstvie 4oveko.na men tva super bi me vuzbudilo no 6tom na teb ne ti haresva kaji i da prestane.kvo tolkova provedete razgovor za tova i gotovo![]()
nejnaDROGA това не е ли малко брутално![]()
Кажи й да си изреже ноктите, за да не събира микроби!![]()
![]()
![]()
nicolepcd
x3eme то е възбуждащо но ти ако ми видиш гърба .. Ще помислиш че съм роб![]()
+1 ще те разбере,не се притеснявай да й го кажешПървоначално написано от girl_in_black
ami kaji i leki4ko da te draska s prus4eta s nokti da stene i 6te vidi6 kak 6te ti haresva tva s noktite po gurbaПървоначално написано от GeForce
![]()
То тя не драска,а направо си ги забива.Щше да бъде баси кефа ако само драскаше![]()
ami nali ti kazah kvo da naprai6.ne si dlujen da me slu6a6 no tova e moq suvet![]()
ем то доколкото помня от 2 месеца и го казвам...
Ееее след 55 минути ствам на 17 :P
Брао на мене![]()
Ам... предполагам е виждала гърба ти и състоянието в което е, а тва значи, че ако има малко акъл сама трябва да се усети да престане. Нещо не ми се връзва.
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
За мен това е удоволствие както каза и x3eme ам като ти пречи на теб просто поговорете кажи ,че не ти харесва и толко...повечето проблеми се решавата като поговорите![]()
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah
Начи, имаше едно време едни дебели плетени елеци, много топлят и предпазват.Първоначално написано от GeForce
Ами просто си поговорете. Така нормално и с усмивка да не се притесни, че нещо не ти харесва кой знае колко. Или да се спече от разговора.
Според мен или да я приболява, или й е прекалено хубаво.
Ако все пак има нужда да го прави измислете друга алтернаива на драскането.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Съвсем нормално й кажи, че не ти харесва това и ти е болезнено.
И не си обяснявам... правите секс, а не умеете да разговаряте ... не умеете да си поискате това, което ви харесва в секса и да отбягвате това, което не... що за хора...
Ами просто й го кажи, какво се чудиш?!.. не е много сложно. Ще те разбере
![]()
And you can't fight the tears that ain't coming,
Or the moment of truth in your lies.
When everything's made to be broken,
I just want you to know who I am...
Ти уста нямаш ли? Как успя да го напишеш това във форума , а те можеш да и го кажеш на нея. Я си поговорете и се разберете.
+1 хахахахаПървоначално написано от lwsu
![]()
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
Кажи и го с думички![]()
![]()
Би трябвало да стане
Бившата fear.com
Правилата са за останалите!!!
Просто плувай,просто плувай,просто плувай, плувай, плувай..........
Другия начин е или с ръкавичи или да и се вържат рацете![]()
![]()