.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62

Hybrid View

hottie
    Guest
    Това го написах, защото някой по-нагоре спомена нещо във връзка с това. Иначе с това, което написа Канис съм съгласна. Няма какво да добавя.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Нах, форума не е отражение на обществото... Това е просто 1 форум, а "ти" си аватар и можеш да правиш каквото си искаш.. В действителност 95% от хората предполагам не се държат по същия начин на 100% ирл..
    The Spark

Във форума има мислещи хора, но в сравнение с броя, който пише в него ...те са направо плашещо малко. Но хубавото е, че всички тези.. мислещите са различни. Докато другата "гнилата" част се опитват, да се докажат, ако едното не върже сред старите потребители се започва с друго. Следя форума редовно от 3години, но нямах рег. В тоя форум има ужасно много имбецили! Мислещи си, че ако се правят на малоумни нон-стоп с също толкова малоумни изцепки, ще хванат окото на "ВИП" потребителите. Има и един куп деца, които са безгласна буква навън, но тук са толкова активни и ПРО, че забравят кога да спрат.
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Нах, форума не е отражение на обществото... Това е просто 1 форум, а "ти" си аватар и можеш да правиш каквото си искаш.. В действителност 95% от хората предполагам не се държат по същия начин на 100% ирл..
    Аз пък не мога да си представя да пиша нещо, което не мисля. Имам предвид как ще си даваш вид, че си някакъв какъвто не си, а би искал да бъдеш?

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    Аз пък не мога да си представя да пиша нещо, което не мисля. Имам предвид как ще си даваш вид, че си някакъв какъвто не си, а би искал да бъдеш?
    В собствената си реда някои хора не смеят да са толкова устати. Най - точният пример за това, което се опита да каже е синдромът форумен бияч. Тука сме големи, познаваме този и онзи, много сме устати и ше ги утепем всички, а се оказва, че в живота си са няк'ви наредени мижитурки...

Мега фен
    Град
    SF
    Беше як едно време, сега тотално изпростя. Форумът де. Нищо 4удно, 4е старите потребители не влизат, ако имах малко пове4е работа в офиса и малко по-малко свободно време, нямаше да влизам и аз

Много поздрави от Куен4а

Робинята на Quench

Защо пък реши така?
    Моля те, не мери всичко от твоя аршин ; )
    И в живота някои си казваме мнението гласно, независимо ще се хареса ли или т.н. И в живота не сме конформисти (да речем..)
    Но хора всякакви.

Дори ако приемем че повечето се правят на нещо си, то от тази маска "Какво искам да бъда" може да се извлече доста информация за човека - ако наистина е с маска, то ти виждаш суперегото му - не "какъв съм", а "какъв искам да бъда" и "как искам да ме възприемат околните".
    Разбира се, пред мониторите е доста по-лесно. Аз пък винаги мисля кво да напиша и се опитвам да съм максимум аз, въпреки че се е случвало да се увлека и да се изхвърля. Казвам го просто за да ти кажа, че не всички пишат адските глупости, защото в нета е по-лесно. Някои мислят да изглеждат колкото се може по-натурално, един вид борят се срещу тъпото желание да се направят в нета... (а и това понякога носи лоши последици, така че е хубаво човек да е предпазлив какво пише и с какво го пише /его или суперего, айде няма да се правя на психоложка/)

Както казах - дори хората с "маски" могат да са доста прозрачни при повече наблюдателност - от картинката, ника, най-вече мненията можеш да научиш изключително много за човека, седящ пред пцто си, и спокойно бълващ глупости/мъдрости.

А ако говорим за мен - както тук гледам да не пиша когато нямам какво да кажа, така и в живота мълча когато нямам с какво да се включа в темата.. съблюдавам какви ги върша/пиша/казвам, но не ми пречи от време на време да съм язвителна и се старая да съм 100% искрена.. което тук се получава доста по-лесно, защото малцина ме знаят и си позволявам да откровенича ужасно много. Е, какво по-хубаво от това. Ако допуснем, че и другите тук са себе си, то наистина може да се прецени какви са повечето младежи, какво ги вълнува, какво ги тревожи, как разсъждават и т.н..

То и иначе може де - влизайте в Секс и Любов и така..

Исках да кажа, че маските не са проблем, дори за тези които ги носят..

пп. Епа жалко че съм новак, за Куенч знам единствено че е гадже на Синдел, но когато е бил във форума не съм членувала...или поне не активно. Доколкото помня неговия стол (обожавам да чета столове) беше кратичък. Но някой ден може да ми дойде музата да му поровичкам мненията. : )
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от babity
    В собствената си реда някои хора не смеят да са толкова устати. Най - точният пример за това, което се опита да каже е синдромът форумен бияч. Тука сме големи, познаваме този и онзи, много сме устати и ше ги утепем всички, а се оказва, че в живота си са няк'ви наредени мижитурки...
    Ти от къде знаеш какво са в живота?

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez

Форума не е отражение на обществото, защото ако помислим логично тук е извадка на част от обществото, което може поне да си включи компютъра. По улиците е пълно с неандертали, които и това не могат и предполагам, че положението е още по-плачевно.

Така ли се успокояваш, че има и по-тъпи от теб?

Според мен форумът отразява обществото независимо от това, че повечето играят роли. Нима извън интернет пространството всеки прави/казва това, което иска/мисли? С и без маските и тук, и в реалния живот има бедни, богати, умни, по-малко умни, немислещи, хора, които не могат да мислят, заядливи, услужливи, добри, лицемерни, такива, които извличат дивиденти от всеки възможен спор, такива, които се мазнят, такива, на които не им пука от мнението на останалите(в живота са сравнително по-малко точно този тип) и т.н и т.н
    И само наблюдавайки форума можем да разберем колко много е деградирало това общество. Колко теми за наркотици имаше? Имаше дори и предложения за цял раздел. Не е ли това абсурдно? Такова е, защото в днешно време повечето от тинейджърите мислят само за купони, алкохол и наркотици. Смея да твърдя, че само тези, учещи в елитни училища, но не с фалшива слава, а такива, даващи добро образование ще станат ХОРА. А всички онези от техникумите, дори и да постигнат нещо, ще е с връзки и измами, защото всеки здравомислещ човек ще признае, че тези училища не струват, не дават нищо, а без основа не можеш да градиш живота си, личността си.

Град
    У нас Си (=
    Е, поне малко по-умните не биха си направили такива тъпи изводи...
    И най-тъпите тинейджъри знаят как да си пуснат CS-a. Нали се сещаш И въпроса не опира до това кой може да си пусне компютъра, а кой до колко може да мисли и разсъждава.

Град
    У нас Си (=
    Има разлика в това да си пуснеш игра и да се опитваш да целиш бутоните на клавиатурата, за да напишеш мнение във форум.
    Най-малкото, че всеки пишещ по форумите се е регистрирал с някаква определена цел...

И дам, форума не е огледало на обществото, защото обществото не е напълно представено- липсват доста поведенчески модели, които се срещат в реалния живот.
    Какви?

И това дали можеш да пишеш на клавиатура далеч не определя колко си умен. Може да печелиш олимпиади по физика и математика, но да си от бедно семейство и да нямаш достъп до компютър освен този в училище. Това глупав ли те прави? Не, прави те далеч повече от 496739867689 пишейки бързо глупостите си по форумите и мислейки си, че са много умни и/или откриват света.

ПП. Не е лошо да спреш да ми налагаш мнението си

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Ти от къде знаеш какво са в живота?
    За да го кажа сигурно познавам такива хора и визирам тях точно.

Супер фен Аватара на Dumb
    Не мисля, че форума е изватка на обществото.
    Аз влизам тук за да се разтоваря и да отпочина. Зависи от настроението ми. И мисля, че това което виждаме във форума е малка част от образа на потребителя.

Мега фен
    За голямо съжеление е така...както се казва - Какъвто народа,такава и държавата...да приемем че форума е една държава.
    Президенти са админите,модерите са министри.Всеки се опитва да въдвори ред.Ние сме обикновенните граждани т.е тези които "работят" като пускат мнения и развиват държавата.Да кажем че БАН системата е правосъдната система,темида на форума и полицията.Хубаво.Както в държавата има хора които не спазват законите,и си правят каквото си искат - така и тук има такива хора.Държавата ги съди (ама някой),но не всички,и темида е подкупна и наказанията са малки...във форума не е по-различно - най-голямото наказание е БАН по потребителско име,което не ти пречи да се регистрираш наново...ако е по IP - по-умните или ще си го сменят,или ще реснат модема...пак ще спамят...затова няма начин някой да бъде спрян,освен бан по подмрежа,поне аз знам този метод...други методи може и да има,но не знам те да са използвани тук...мисля че на всички е ясно положението...

Град
    7 hills..
    Oф защо ли си знаех, че ще почнете "ама аз не съм такъв/такава"..
    Дори

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Аз пък винаги мисля кво да напиша и се опитвам да съм максимум аз, въпреки че се е случвало да се увлека и да се изхвърля.. Някои мислят да изглеждат колкото се може по-натурално, един вид борят се срещу тъпото желание да се направят в нета.
    Дори ти го потвърди с първото си изречение, а с второ - борят се, следователно не са те.. А и друг въпрос е, че през нета възприемаш информацията по твой начин.. Пример: аз казвам нещо, моите приятели го възприемат като забавно и интересно, "ти"/някой друг не... Няма мимика/интонация етц..
    The Spark

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Dumb
    Не мисля, че форума е изватка на обществото.
    Аз влизам тук за да се разтоваря и да отпочина. Зависи от настроението ми. И мисля, че това което виждаме във форума е малка част от образа на потребителя.
    Съгласна!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на Riot
    вие тъпи ли сте бе
    Канис БАВЕН ЛИ СИ ?
    това е ТИЙН ФОРУМ
    какво ми се правиш на оратор и на голямата работа
    бахти Утрепките
    правят се на велики някакви 25 годишни мухльовци
    лижат мъдете по чужбината и "аз съм много повече от останалите тук"
    кой си ти бе ? на картата на бг има ли те ? рини лайна и бъди мъж във форума
    тоя бил с маска/ония бил такъв
    голямите усти в интернет и мълчанието на путките в живота
    Моля ?!

Oф защо ли си знаех, че ще почнете "ама аз не съм такъв/такава"..
    Дори

Аз пък винаги мисля кво да напиша и се опитвам да съм максимум аз, въпреки че се е случвало да се увлека и да се изхвърля.. Някои мислят да изглеждат колкото се може по-натурално, един вид борят се срещу тъпото желание да се направят в нета.
    Дори ти го потвърди с първото си изречение, а с второ - борят се, следователно не са те.. А и друг въпрос е, че през нета възприемаш информацията по твой начин.. Пример: аз казвам нещо, моите приятели го възприемат като забавно и интересно, "ти"/някой друг не... Няма мимика/интонация етц..
    Нищо не съм потвърдила, красавец.
    И не ти казвам че аз не съм такава, защото видиш ли съм се почувствала гузно.
    Аз наистина НЕ СЕ ПРАВЯ за някой тук. Ако се правех, доста по-интересна щях да съм на всички, ама не съм, предпочитам да не пиша със суперегото си и с мечтите си, пиша си с АЗ - М. от Варна. Скромно, обикновено, истинско АЗ.

Град
    7 hills..
    Нищо не съм потвърдила, красавец.
    И не ти казвам че аз не съм такава, защото видиш ли съм се почувствала гузно.
    Аз наистина НЕ СЕ ПРАВЯ за някой тук. Ако се правех, доста по-интересна щях да съм на всички, ама не съм, предпочитам да не пиша със суперегото си и с мечтите си, пиша си с АЗ - М. от Варна. Скромно, обикновено, истинско АЗ.

И пак "аз", стига с това аз. "аз" казах, че 95% от юзърите не се държат точно както се държат ирл. Ок разбрах ти си точно каквато си ИРЛ и спадаш към 5% процента. пийз
    The Spark

"Аз" е една от любимите ми думи, извинявай.

Не е имало уар, но все пак - пийз : )

Хахахх, мисля, че има един човек, който е прав и той е Riot.

Супер фен Аватара на Riot
    просто колко тъпо същество трябва да си за да вкарваш житейски дискусий във форум посещаван от 13-16 годишни
    уникално тъпо копеле
    Моля ?!

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вие тъпи ли сте бе
    Канис БАВЕН ЛИ СИ ?
    това е ТИЙН ФОРУМ
    какво ми се правиш на оратор и на голямата работа
    бахти Утрепките
    правят се на велики някакви 25 годишни мухльовци
    лижат мъдете по чужбината и "аз съм много повече от останалите тук"
    кой си ти бе ? на картата на бг има ли те ? рини лайна и бъди мъж във форума
    тоя бил с маска/ония бил такъв
    голямите усти в интернет и мълчанието на путките в живота
    Боже, колко мъка има в тоя форум, боже.

Кви житейски дискусии те гонят теб? Битие и нищо - в тази тема съм най-активен. Явно абстрактният поглед е табу за тийнеджурите, а? И има няколко потребители в тийн възрастта, които се включват много адекватно в подобни \"житейски дискусии\".

Собствената ти интелектуална немощ не е причина да злобееш.
    Grumpy old madman

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си