Ха!
И аз точно това си мислих онзи ден.
Може да не е баш по темата, но беше нещо от сорта, че когато опре до някаква тема за разговор и дори аз да съм на твоето мнение (примерно и образно казано) все бих си напънала мозъка да измисля нещо друго, с което да се опитам да привлека некакво внимание към себе си (по-скоро юзъра ми).
От това следва, че както и извън компютъра се опитваме да градим някаква репутация сред заобикалящите ни хора, така и тук във форума се опитваме да си изградим някаква форум-репутация. (вече там различните й форми сами можете да се досетите).

EarthShaker, не знам до каква степен комуникираш с различни възрастови граници от хора, с каква идеология са, с какви принципи, нагласи към света, но може би това, че тъпчеш на едно и също място ти се отразява недобре на психиката.
Имам предвид, че обществото на футболните запалянковци е МНОГО, ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО по-голямо от това, което виждаш (чуваш, усещаш, наблюдаваш) ....
И въпреки нашите кежуали, подвизаващи се във форума (3-4, ари максимум 10) как успя да отсъдиш, че и всички останали са като тях ?! (колкото и да не ги харесваш?!)
ПРЕГЛЕД! ПРЕГЛЕД! ПРЕГЛЕД!