Здравейте по принцип невярвам в сънищата,обаче напоследък няколко нощи подред сънувам убийства...Значиии 4 сънища 3 от който поредни,четвъртия го сънувах два дни по-късно.Последния беше най-гаден...И 1 песен (,проверих превода и се пее нещо няма те,дъра-бъра(Enrique -Away).Сегааа нз дали има смисъл да разказвам сънищата,ама убийството премина във всички смисъли.....Т.е. аз убивам,опитват се да ме убият,убиват непознати ииии т.н.Ако някой иска да разкажа сънищата и това ще направя,просто незнам дали има смисъл сега,за да не стане много дълго.Та,ако някой може да ги разгадае/търсих в съновници,но немисля,че там това,което ми казват има смисъл/и ако някой разбира нека помогне.
П.П.Знам,че може да ви се стори тъпо...На мен би ми се сторило,ама ддз.Даже си врачувах с таро и ми се падна смърт.
П.П2.Може да ми се смеете на воля,аз бих...![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Аз знам, че лоши сънища не бива да се разказват....аз не ги разказвам мойте....![]()
mi idi pri nqkva gleda4ka.. az li4no zqpam v sunovnika.. ama ve4e i tfa ne praq..
nno 4ak tolkova suni6ta , i da ti se padne smurt... ne e na dobre..
НЕ съм много сигурна,но ако сънуваш нещо лошо в реалния свят е добро![]()
Аз пък все сънувам мърти малки котета напоследък или аз ги убивам или кучето ми им откъсва главите, много е гадноНа знам причината: от три седмици при кофите пред нас има умряло коте, което вече изглежда доста и явно ми действа зле.
Междудругото напоследък и аз сънувам некви такива кофти неща, чек убийства не, но пак свързани със смърт неща...
Аз също знам, че лошите сънища в реалния свят са на добро...дано да е така
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Вярно, но не винаги.Първоначално написано от PeopleAlwaysLeave
Съновниците VS. гледачките -> бая може да се поспори кое, какво, що.
Аз съм много против съновниците, тъй като примерно:
Аз може да съм сънувала, че съм на погребение на майка ми и има цветя, а някой друг може да е сънувам, че има рожден ден и му подаряват цветя.
Следователно смятам, че най-важно е цялото действие в съня, ситуацията и развитието й.
Демек, не се доверявай на сънища.
Имам доста познати, които след най-малкия лош сън веднага тичат при гледачки.. Ако ти се намира свободно време и парички може да отскочиш.
Аз ако имах тая възможност (парите) веднага щях да отида, защото от месец на сам сънувам пълни фантасмагории.
И най-фантастичния филм е безсилен към моето развитено въображение!
Абее не съм тръгнала определено към гледачки.То 99% са измамнички.Нито вярвам в тея глупости просто имам чувството,че не са само сънищата.Ми има и малки знаци,като картите от 60-70 карти нз колко точно са тея таро точно смъртта ми се падна и още 2 де...Абе нз дано да е надобре![]()
Дензъл Ребеловски
^ да,но в съновниците обикновенно пишат за отделни елементи/предмети от съня ти,като например цветя от твоя пример.Никъде не пише какво значи,ако празнуваш,или погребваш някого.
Аз съм на мнение,че сънищата отразяват някакви лични емоции в опрелен момент-няма нищо мистично у тях.Просто мозъкът ти не може да изклчи,веднага когато си си легнала и си съчинява истории.
Поне при мен винаги е така.Днес сънувах ебати бруталния кошмар,който обаче имаше доста детайли от реалността.
Все пак,когато сънувам нещо кофти,още сънена се втурвам да чета в съновници,за да се успоя..но обикновенно още повече се плаша,защото повечето неща са кофти.Например,днес се притесних много че сънувах голямо сълбище..което значи болест или голям провал..
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Мм не винаги.Първоначално написано от IX
![]()
Смърт в Таро не се води истинска смърт.Аз доколкото знам,ако нещо лошо се случи в сънищата значи,че лошото си отива и ще ти се случи нещо хубаво,ама..![]()
Добре това е социален наркоман ... но пак си остава НАРКОМАНА!!!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
+1Първоначално написано от vivteen
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Първоначално написано от kifLataxD
Е знам,ние проверихме значението в книгата към картите ии значи край,смъртност ии там още значения не ги помня.Незнам дано тая нощ не сънувам,понеже са найстина гадни![]()
Дензъл Ребеловски