- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Какво е косъм растящ навътре ?
От кво се получават космите растящи навътре ? И какво ще стане ако ти порастне косъм навътре ?
phah
Получава се при бръснене,най-често.Косъм растящ навътре най-често се получава при пуберите и като се бръснеш контра.Последствията,могат да бъдат големи.Първо се започва с загноясване или пъпка.След това може да се получи и инфекция и тн.
Според мен най често се получават от скубане.Аз примерно като си направих лятото кола маска на краката и сега съм пълен с такива косми.Добре че жената си играе да ги маха
.: machoka :.
Да,тъй като се отрязва повече косъма като е контра и е по вероятно той да започне да расте под кожата.Рядко се получава при бръснене на краката.Поне аз съм пробвал и най-много едно косъмче.То става пъпка и косъмчето се забелязва.Може да се извади с нагорещена игла :P
получава се когато след естествена загуба на косъм или принудителна такава /бръснене, скубане, епилация от всеки вид/ отвора на косменият фоликул бива плътно обтуриран /запушен, запулнен, циментиран/ с всякакви "клинично тествани" боклуци на козметичната промишленост.Първоначално написано от balon4eee
след циментирането на нормалния отвор със смоли, парафини, ланолини, вазелини ...etc (сложни въглеводородни с/я най-често) косъмът няма кинетичната сила да "пробие" боклука, който обаче "прави кожата гладка" и прораства под ъгъл в подкожната тъкън.
AVON боклуците са идеална илюстрация за това.
моят съвет е да ползвате БГ козметика - има мн качествени фирми, а и има предимството, че когато ви се случи гореописаният проблем - винаги можете и знаете къде да отидете с бухалка в ръка да поздравите Търговският директор на фирмата
btw бръсненето "на контра" няма НИЩО общо. напротив - точно това е начина за "отсичане" на косъма до изходният му отвор. въпроса е какво плескате в/у този отвор
лоши ножове. + специфики на дермата + ТЕХНОЛОГИЯ НА БРЪСНЕНЕ - вероятни!Първоначално написано от UFOs
лош "автършейв" със сигурност!
yff i az v intimnata zona v dqsno do sramnata ustna imax ne6to poduto i ginekolojkata mi kaza 4e sig bilo podkojen kosum i mi kaza da se maja s iodasept..sled pove4e ot 2-3 meseca mazane mina no radostta be6e za sedmica..v momenta pak mi e izlqzlo ne6to tvurdo i tozi put zaema polovinata mi sramna ustna..prosto v lqvo e edna meki4ka kakto trq da e a v dqsno napipvam ne6to tvurdo..e ne ba6 kat kamuk ama..tvurdo e i ako go natisna me boli...to4no tam ne sum se brusnala skoro(imam predvid sramnata ustna..sig 2 sedmici)i otkude se poqvi tva podutoto pak?moje li pak da e podkojen kato ne sum se brusnala tam skoro?mn me e strah da go produp4a i da go izstiskam...kvo da praq??? mislq si pak da otida pri li4nata i posle pri ginekolojkata no..ddz az i predi sum puskala temi za tova..ama vsi4ko uj mina i sq ot ni6to pak tva tvurdoto..kakvo drugo moje da e ?
Cruel Intentions
на тази твоята "гинеколожка" - шарлатанка се чудя как сме и дали специалност!!!Първоначално написано от mysterious93
mi nz...moje bi pove4e trqbva da me pritesnqva 4e bila edna ot nai dobrite v grada...predstavqm si drugite kakvi sa..a puk i az hodq s napravlenie...dali nqma6e dae drugo ako i davax po 30-40 leva na pregled....no ne moga da dam tolkova pari za pregled a i kato moga da se vuzpoolzvam ot napravlenieto...4e i li4nata sega nqma da mi dade trqbva da 4akam sled nova godina..i togava ako ne se opravq nz..kakvo tolkova moje da e..Първоначално написано от batkodoki
![]()
Cruel Intentions