- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Сенки под очите
Бихте ли ми каза ли как да си махна тез кръгове под очите който ги имам... и от какво се получават от недоспиване или от прекалено много сън?
П.С. без спам... "и*ал бати буля, за едно парче дюля, дюлята свърши, буля п*тка бърши"
*Заглавие на Кирилица!
Точка 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Проблема може да е възникнал от преумора.Гледай да се наспиваш добре.Може и да са знак,че имаш проблеми с бъбреците,ако няма ефект от добра почивка вземи си някакви околоочни кремове,балсами за хидратиране и премахване умората на кожата под очите,пробвай с пакечета от чай, които накисваш за малко във вода и оставяш в хладилника да се охладят.Ако ги имаш по наследство обаче мисля,че няма лек.
Nem nikoi ot rodata mi nqma takiva... rabotq servitior... qvno shte e ot preumora... prebiram se v 2-3-4h sutrinta i stavam kum 15-16 sledobqd...
no iskam da znam kak da gi maxna...;] che me draznqt:P
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Щом не можеш да си починеш пълноценно и си на крак доста време,потърси такива кремове би трябвало да помогнат също.
Kakvi kremove po tochno... daite nqkvi marki pls;]
Купи си фон дъо тенПървоначално написано от Adwokat
haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
- aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps
Не съм запознат с козметиката....отиди при някой козметик да се консултираш.
Max factor miracle touch май е точно за тази работа, стига да не ти свидят 25 лв.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Доколкото разбрах автора е момче и не може да използва ФДТ. Имаше една реклама наскоро на рол он с кофеин мисля, че е за тъмни кръгове. Попитай в някой козметичен магазин за крем, а също както някой каза може с торбички чай или с кръгчета краставица.
Първоначално написано от taNcheto93
Аз съм го виждала13 лв. на Garnier
Mersi za otgovorite..;] shte pitam nqkoi kozmetichka..;]