.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Сенки под очите

Бихте ли ми каза ли как да си махна тез кръгове под очите който ги имам... и от какво се получават от недоспиване или от прекалено много сън?

П.С. без спам... "и*ал бати буля, за едно парче дюля, дюлята свърши, буля п*тка бърши"

*Заглавие на Кирилица!
    Точка 7 от Правила на форума.

Редакция на MakeMeLaugh
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Проблема може да е възникнал от преумора.Гледай да се наспиваш добре.Може и да са знак,че имаш проблеми с бъбреците,ако няма ефект от добра почивка вземи си някакви околоочни кремове,балсами за хидратиране и премахване умората на кожата под очите,пробвай с пакечета от чай, които накисваш за малко във вода и оставяш в хладилника да се охладят.Ако ги имаш по наследство обаче мисля,че няма лек.

Nem nikoi ot rodata mi nqma takiva... rabotq servitior... qvno shte e ot preumora... prebiram se v 2-3-4h sutrinta i stavam kum 15-16 sledobqd...
    no iskam da znam kak da gi maxna...;] che me draznqt:P
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Щом не можеш да си починеш пълноценно и си на крак доста време,потърси такива кремове би трябвало да помогнат също.

Kakvi kremove po tochno... daite nqkvi marki pls;]

Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    Kakvi kremove po tochno... daite nqkvi marki pls;]
    Купи си фон дъо тен
    haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
    - aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps

Не съм запознат с козметиката....отиди при някой козметик да се консултираш.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Max factor miracle touch май е точно за тази работа, стига да не ти свидят 25 лв.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Доколкото разбрах автора е момче и не може да използва ФДТ. Имаше една реклама наскоро на рол он с кофеин мисля, че е за тъмни кръгове. Попитай в някой козметичен магазин за крем, а също както някой каза може с торбички чай или с кръгчета краставица .

Град
    Sofia (:
    Цитирай Първоначално написано от taNcheto93
    Доколкото разбрах автора е момче и не може да използва ФДТ. Имаше една реклама наскоро на рол он с кофеин мисля, че е за тъмни кръгове. Попитай в някой козметичен магазин за крем, а също както някой каза може с торбички чай или с кръгчета краставица .

Аз съм го виждала 13 лв. на Garnier

Mersi za otgovorite..;] shte pitam nqkoi kozmetichka..;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си