- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да я накарам да послуша сърцето си, а не хората?
Първоначално написано от hooliganka89
Момиче, май ти не даваш особено много съвети, а само се правиш на интересна?
Под накарам автора има предвид убеди...ама повърхност кфо да ви кажа ...нещо или сте затъпяли или не ви се чете или още по вероятно и 2те...
До автора...виж сега тя е по голяма...но това не значи че знае какво иска...по-скоро чака ти да решиш вместо нея...така че решавай...хич да не ти пука кой какво приказва...иначе само ти губиш...
az pyk si mislq,4e ako se dyrji6 podobava6to s neq...razbira6 q izslu6va6 q...pokazva6 4e e ne6to pove4e za teb ot momi4e za celuvki i pregrydki..tq sama 6te razbere 4e naistina dyrji6 na neq..no za momenta moje6 edinstveno da i kaje6,4e ako ni6to ne q zadyrja pri teb moje da si trygne ..kolkoto i da ti e trudno..no nali znae6,4e ako obi4a6 nqkogo istinski trqbva da go pusne6 da si trygne..a ako toi te obi4a..6te se vyrne...taka 4e druj se pred neq kato golqm 4ovek..ta dori i da te ostavi..6te popadne na nqkoi po golqm..koito 6te i se pravi na golqma rabota..i samata tq 6te usyznae kolko e sgre6ila..li4no az sym hodila s mom4e 2 godini po malko ot men..i na men togava mi puka6e za horata i az bqh na 15...no tova mom4e...nikoga nqma da go zabravq..to4no zaradi tezi detski no istinski ne6ta koito ti izbroih po gore..Uspeh![]()
Вие двамата май имате някакъв хроничен конфликт, а?Първоначално написано от GregoryHouse
В доста теми забелязах...
П.П. Сори за спама.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
ako be6e naqsno s neinite nqma6e da zadava6 tozi ? 6tom se sramuva edin vid ot teb, zna4i ne te obi4a, dori kato izkl fakta 4e ste na 13 bzw 15, ne se obigdai ama ste malki za istinska lubov