- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос
Днес си обръснах интимните части, но се порязах на няколко места. Въпорса ми е такъв - при секс с кондом (разбира се ) дали има някаква опастност за хващане на ХИВ? (раничките са разбира се над самия пенис)
цаката е там че може да не знае че е заразнааз за това пък за това дали ще ме " чука " или не това си е мой проблем, имам нещо в предвид.
има вероятностпо-добре не прави секс със заразена,или поне изчакай да ти зарасне НАПЪЛНО раничката
![]()
Топни го в небацитин и си като нов![]()
Да, така е, ама не баш . . ако нейната кръв попадне в контакт с твоята тогава вече може да се заразишПървоначално написано от nymphadora
![]()
+1 ако е заразена тряа да си луд да я боцнеш дори и с капут.Първоначално написано от nymphadora
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
Не не мисля, но все пак изчакай за всеки случай.Първоначално написано от XNRG
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
Ох...попринцип мой човек... можеш да хванеп не сАМО Хив..но и милион още венерически болести недей да ис мислиш че е само Спина..трябва да си предвазлив.. Не мисля че ..щоом са над пениса.. и ще ползваш презерватив може да хванеш нещо...но все пак ще ти коства ли енщо ако ги изкчакаш 2-3 дена да зарастнат?
![]()
+1Първоначално написано от bqsna_teenagerka
+ 123456789...Първоначално написано от x3eme
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
не знаех че в спермата има кръв...Първоначално написано от DevilWish
Шото евентуално ако сменим ситуациите и мъжа се изхвърли в устата на жената...тя може да се зарази ако има раничка