- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- приятелство след връзка
И аз така, но с едно изключение. Всичките ми други бивши са винаги готини хора, с които и до ден днешен си излизаме заедно по кафета, поддържаме добри отношения.Първоначално написано от Lysit0
Не е чак толкова странно ... но си има и момчета, на които не им харесва, даже се ядосват като го чуят.
За хубавите неща трябва време, докато прекрасните се случват внезапно!
P.S. Момиче съм
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1044839 - BANNED
Първоначално написано от ShaLqLqLqXa
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
нее квото било било ...
еми .. трудно е да бъдете такива приятели след връзката каквито сте били преди нея
но това не пречи да се пробва
понякога се получава ,но ми е малко странно ... :S
Занчи...не съм момче,но с последния ми приятел скъсах аз...кофти беше,но въпреки чувствата и обичта ,която изитваме,въпреки че се наранихме си останахме приятели...Не сятам,че има нещо срамно в това,не мисля че момчетата трябва да ги е срам или да не искат само на инат, защото момичето е скъсало с тях![]()
това е все едно след торта да ядеш лимон![]()
Първоначално написано от kobrichka
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Според мен не е възможно приятелство след връзка .Просто ще бъдете добри познати, но нищо повече. Наистина трябва да правим разлика между приятели и познати ,както казаха по - горe =)
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Аз съм казвала,че искам да останем приятели,но не в смисълът да сме приятели,а да сме в добри отношения,не да се караме и като се засечем на едно и също кафе или където и да било и да не можем да се гледаме.За мен лично да останем след връзката с уважение е много по добре от това да се скараме
Ние с него се разделихме за наше добро..но сме колеги.
Прекарваме много време заедно и...е кофти.
В началото на края не си говорехме...постоянно мълчахме и се правехме,че не съществуваме един за друг. Но няма начин да се работи така...
Започнахме да си говорим...уж за добро и накрая пак се озовахме със сляти устни!
Не! Не може да ми бъде приятел!
Вече съм го възприела като друго![]()
Ми наистина е трудно да се изгради приятелсво след връзка, но не и невъзможно. А за фраза "искам да си останем приятели" е просто клише и се казва, може би от учтивост. Е например с бившия ми щяхме уж да си оставаме приятелии тва беше първите два дена и след това беше чудо, ако си кажем поне "здрасти". Според мен трябва да се запазят добрите отношения, но приятелсво не може да има.
![]()
I know I should stop believing ... !