.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от Lysit0
    Аз не съм момче,но мисля,че няма нищо странно.Ние с всички бивши си имаме номерата и скайповете и си общуваме като приятели.Даже е хубаво,ако си запазите добрите взаимоотношения с бившия.
    И аз така, но с едно изключение. Всичките ми други бивши са винаги готини хора, с които и до ден днешен си излизаме заедно по кафета, поддържаме добри отношения.
    Не е чак толкова странно ... но си има и момчета, на които не им харесва, даже се ядосват като го чуят.

За хубавите неща трябва време, докато прекрасните се случват внезапно!
    P.S. Момиче съм
    http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1044839 - BANNED

Цитирай Първоначално написано от ShaLqLqLqXa
    Цитирай Първоначално написано от Lysit0
    Аз не съм момче,но мисля,че няма нищо странно.Ние с всички бивши си имаме номерата и скайповете и си общуваме като приятели.Даже е хубаво,ако си запазите добрите взаимоотношения с бившия.
    И аз така, но с едно изключение. Всичките ми други бивши са винаги готини хора, с които и до ден днешен си излизаме заедно по кафета, поддържаме добри отношения.
    Не е чак толкова странно ... но си има и момчета, на които не им харесва, даже се ядосват като го чуят.

Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

нее квото било било ...

еми .. трудно е да бъдете такива приятели след връзката каквито сте били преди нея
    но това не пречи да се пробва
    понякога се получава ,но ми е малко странно ... :S

Занчи...не съм момче,но с последния ми приятел скъсах аз...кофти беше,но въпреки чувствата и обичта ,която изитваме,въпреки че се наранихме си останахме приятели...Не сятам,че има нещо срамно в това,не мисля че момчетата трябва да ги е срам или да не искат само на инат, защото момичето е скъсало с тях

това е все едно след торта да ядеш лимон

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от kobrichka
    Приятелство след връзка е нереално.Добри познати да,но приятелство определено не.Трябва да се прави разлика между приятелство и познати.Едно е да си останете добри познати да излизате от време навреме,да се поздравявате всичко това е нормално,но приятелство определено не. Малко ми звучи клише това "искам да сме приятели" на мен лично не ми допада като идея да го кажа на някое бившо гадже или да ми го кажат на мен.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    Според мен не е възможно приятелство след връзка .Просто ще бъдете добри познати, но нищо повече. Наистина трябва да правим разлика между приятели и познати ,както казаха по - горe =)
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Аз съм казвала,че искам да останем приятели,но не в смисълът да сме приятели,а да сме в добри отношения,не да се караме и като се засечем на едно и също кафе или където и да било и да не можем да се гледаме.За мен лично да останем след връзката с уважение е много по добре от това да се скараме

Ние с него се разделихме за наше добро..но сме колеги.
    Прекарваме много време заедно и...е кофти.
    В началото на края не си говорехме...постоянно мълчахме и се правехме,че не съществуваме един за друг. Но няма начин да се работи така...
    Започнахме да си говорим...уж за добро и накрая пак се озовахме със сляти устни!
    Не! Не може да ми бъде приятел!
    Вече съм го възприела като друго

Ми наистина е трудно да се изгради приятелсво след връзка, но не и невъзможно. А за фраза "искам да си останем приятели" е просто клише и се казва, може би от учтивост. Е например с бившия ми щяхме уж да си оставаме приятели и тва беше първите два дена и след това беше чудо, ако си кажем поне "здрасти". Според мен трябва да се запазят добрите отношения, но приятелсво не може да има.
    I know I should stop believing ... !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си