- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали може да стане грешка :Д
Дали може да стане така че момичето да върже ръцете на момчето и да го заебе,се пак да знам,може да потрябва никога незнаеш![]()
Ами може - те съвременните дами се раждат с научна степен в това отношение. Пък и при толкова информация от всякъде!!!! Да не мислиш, че са залюхани.
Едни белезници ще ти свършат работа![]()
На мене или на нея![]()
ОоОоОо аз съм го правила този номерБяха ми подарили преди време едни белезници с черен пух (които загубих някъде
) и си викам една вечер "Абе аз що не взема да ги използвам
" и както бяхме в бившия - целувки милувки ... стигнахме до любовната игра .. а белезниците под възглавницата
... Аз отгоре му и го целувам и не знам как точно успях да го накарам да си опъне ръцете назад и хоп!
Отначало се шашна и ми вика "А тия пък от къде се появиха?!" ама после спря да мисли за тях
До тук добре ама аз нали съм си шантаво и ми се прииска и нещо сладко да използвам и му викам "Писе отивам до магазина за сметана ..." и нашия ме изгледа ей така --->
...
![]()
В крайна сметка той ме чака 10-тина минути гол и заключен на леглото в тях със същия този погледНаправо не можа да повярва,че му го причиних
Нооо естествено после му се реванширах двойно
![]()
![]()
![]()
Извод:От момиче всичко може да се очаква![]()
![]()
![]()
![]()
Яка история![]()
Ама казвам не за 10 минути еми направо да си иде вкъщи![]()
Първоначално написано от GeForce
![]()
Ми това вече ще е добро....
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Значи реших да не пробвам тия номераЕ зависи де.
Ти трябваше да кажеш че си загубила ключа![]()
Ще намериш някой от форума![]()
Не съм го правил и не са ми го правили... Но ако момичето реши да се "поразходи", кучето ми няма да и даде![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
ako nqkoq mi pogodi takuv nomer posle ne i zavijdam naprao![]()
aide mani meraciПървоначално написано от nejnaDROGA
![]()
Що бе?Нали само 10 мин там някаде...Е стига само да не си останеш с желанието да дойде,поне да те завие с нещо да ти не духа..Ми най-лошото е как ще ги свалиш![]()
е да бе тя няма може да мръдне..това ще е нещо като изнасилване![]()
Бях се отплеснал по едни задачи тука ...Първоначално написано от nejnaDROGA
Надали ще послуша теб, ако му кажа нещо... :P
Френско Булдоче,
ето я моята красавица![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
За другите момичета не знам, ама ако имам въможност бих се пошегувала така с привтеля ми![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.