.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Re: какво мислите за ....

Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    Цитирай Първоначално написано от indecent
    какво мислите за връзката между по-голямо момиче с по-малко момче ....
    principno nali se kazva, 4e za lubovta nqma granici , no tuk ne stava duma za vuzrastovata granica, a za razli4iqta, predizvikani ot neq
    kazvaiki mom4e/momi4e, ima6 predvid hora, koito ne sa vuzrastni i ne biha imali takiva razli4iq, t.e. az sum protiv po prinzip, za6toto mom4etata i bez tova sa dosta nezreli, a kato ti se lepne i nqkoi po- maluk, "stava o6te po- veslelo"
    ами според мен той е зрял...учи си ... даже много учи....не е и задръстен.... познавам го от много малка... и сега иска да го уредя с една моя съученичка.... и на мен ми се стори много странно ....заради разликата....но на него не му личи че е на 16

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Тяхна си работа.
    При мене разликата беше 6 - 7 бройки и пак бяха проблем... нещо да ми кажеш ?

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Тяхна си работа.
    При мене разликата беше 6 - 7 бройки и пак бяха проблем... нещо да ми кажеш ?

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Нямам нищо против такива връзки стига разликата в годините да не е например фрапиращите 10-15-20 и т.н.... Попринцип любовта не подлежи на граници
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Приятелят на сестра ми е по-малък с 2 години, леля ми и баба ми са по-големи от съпрузите си също с толкова....1 от приятелските двойки, с които излизаме има година и нещо разлика в полза на момичето.....Ако е до 2-3 години и говорим за момче, минало 18 е ок. Не, че в по-голямата разлика има нещо лошо, но.....да гледаш и превъзпитаваш дечко с 5-6-10 години по-малък от теб не си е работа.

Майка ми има 1 братовчед, чийто първи брак е бил с жена 10 години по-малка от него, а вторият с жена, 10 години по-голяма.......

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от hild
    зависи колко по-голямо е момичето и на коло години са
    на 18 и 16
    4e 6o da ne,pak stava,stiga da e po-visok ot teb,ina4e
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от soul1199
    Цитирай Първоначално написано от hild
    зависи колко по-голямо е момичето и на коло години са
    на 18 и 16
    4e 6o da ne,pak stava,stiga da e po-visok ot teb,ina4e
    е и от мен е по висок ... но не става дума за мен а за съученичката ... и от нея е по висок

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си