- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво мислите за ....
ами според мен той е зрял...учи си ... даже много учи....не е и задръстен.... познавам го от много малка... и сега иска да го уредя с една моя съученичка.... и на мен ми се стори много странно ....заради разликата....но на него не му личи че е на 16Първоначално написано от therichbitch
![]()
При мене разликата беше 6 - 7 бройки и пак бяха проблем... нещо да ми кажеш ?Първоначално написано от Wrathchild
Нямам нищо против такива връзки стига разликата в годините да не е например фрапиращите 10-15-20 и т.н.... Попринцип любовта не подлежи на граници![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Приятелят на сестра ми е по-малък с 2 години, леля ми и баба ми са по-големи от съпрузите си също с толкова....1 от приятелските двойки, с които излизаме има година и нещо разлика в полза на момичето.....Ако е до 2-3 години и говорим за момче, минало 18 е ок. Не, че в по-голямата разлика има нещо лошо, но.....да гледаш и превъзпитаваш дечко с 5-6-10 години по-малък от теб не си е работа.
Майка ми има 1 братовчед, чийто първи брак е бил с жена 10 години по-малка от него, а вторият с жена, 10 години по-голяма.......
4e 6o da ne,pak stava,stiga da e po-visok ot teb,ina4eПървоначално написано от indecent
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!