- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- дайте съвет моля
моля ви дайте ми съвет.
Аз и една моя фр от мойта компания (най добрата ми фр)се скарахме -тоест тя ми се разсърди а аз дори не намирам основателна при4еина за това.тя ме блокира в албум i impluse.не ми говори и се подминаваме като пътни знаци а до в4ера бяхме най-добри приятелки.тя каза че се сърди защото съм се напила ама и тя се е напивала не веднъж.аз се извиних ама безрезултатно -тя просто каза- ,,не ми пука за хора на които не им пука за тях а да не говорим за другите'' и толко при моето извинение тя едва ли не не ми се исмя в лицето ;( моля ви дайте съвет![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тегли й една майна?
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
+847956739083409485742Първоначално написано от aka6a_vamp
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
На колко сте ти и твойта приятелка?
nicolepcd
Дечица ... Тоя алкохол за сокче го имате![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
зле
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Ако ти е била най - добрата приятелка, никога нямаше да те остави заради едно напиване![]()
GaLena :love:
+1 ем тва е доста смешно да ти се расърди че си се напилаПървоначално написано от aka6a_vamp
можеби търси начин да прекратите заимотношения със нея.... нз
![]()
+++Първоначално написано от BeBuLs
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
3е ми думите от устатаПървоначално написано от aka6a_vamp
![]()
А ти защо не и припомниш,че и тя се е напивала и,че ти НИЩО не си и казвала...?Порасни и не се разправяй с излишни детски игрички и и покажи кой е по- умният![]()
Ще ти кажа едно мое любимо стихче: "Казва се приятел пръв, но зашо е той такъв? Затова че пръв полита в огъня да те спаси. Пръв и без да се запита прав ли си или не си. Пръв за теб леда пролазва, пръв за теб пролива кръв, ето затова се казва че приятелят е пръв!" А тя не си заслужава...
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
Намери си друга най-добра приятелка, която също е алкохоличка.
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Четеш ми мислите!Първоначално написано от SoAfraid
П.П. Заеби я... не ти заслужава извинението, щом се е разсърдила за такава лапешка простотия.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
ПОрастни...и междувременно и тегли една българска да и забравиш края...ебахти и смеха то с такива приятели врагове ти не трябват...
Не се занимавай с нея. Сама можеш да си направиш извода каква най-добра приятелка ти е била...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
И ето една тема , подходяща за тема любов ...
You’re so gay and you don’t even like boys
No you don’t even like
No you don’t even like
No you don’t even like… PENIS
Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
Това не ти е приятелка! Бахти тъпата причина за прекратяване на приятелство![]()