- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли вероятност...
Здравейте! Има много подобни теми, знам. Но искам да ви попитам дали е възможно да съм бременна : с приятеля ми го правихме първия ден след като ми свърши без презерватив и два дни по късно пак (отново без презерватив). Има ли вероятност? Благодаря МНОГО предварително (bow)!
I love You for your gentle hands that melt my pain away.I love you for your loving heart that made mine beat again.
Първоначално написано от nejnaDROGA
Написах го в преносен смисъл... Много ясно че има![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Ми не, но защото има много такива теми и ...![]()
То историята помни какви ли не възможности...![]()
Няма невъзможни неща !
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Има една малка подробност, която забравих да спомена: той не е свършил в мен....даже го изкара 5-10 мин преди да свърши...
I love You for your gentle hands that melt my pain away.I love you for your loving heart that made mine beat again.
Въпреки това пак има вероятност, но нищожна...
Севте ли ти беше?
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Еее тази "малка подробност" даже не е нужно да я споменаваш. Тя няма нищо общо!Първоначално написано от Ephemera
![]()
Викам да изчакате другия месец, като ти свърши и на другия ден пак същата работа, но без тая подробност. И тогава задай темата пак.
Keep those beats floating ... you've started the evolution of the opressed's minds.
There is a force out there ... greater than the media, greater than right or left, greater than empty lies or promices ...
спок нищо ти няма :P
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!
Не се притеснявай, аа и не винаги в предеякулационната течност има годни сперматозоиди!!
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
Дори много рядко има, но все пак не разчитай много на това, защото тя белята един път става...Първоначално написано от bazzil
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
Благодаря на всички много![]()
Вероятноста я има винаги дори и да не се пазите(но тогава е много по малка)обаче като е без презерватив е доста голяма,верно не си била в овулация и това е добре.. но все пак внимаваите защото винаги вероятноста я има!Един заблуден сперматозоид и си готова..!Айде със здраве!
6tqh da napi6a su6totoПървоначално написано от Rofl4e
както винаги сме на 1 мнениеПървоначално написано от x3eme
![]()
Няма вероятност.Щом не е свършил в теб няма за какво да се притесняваш.