- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сперма..?!?
Абе знам че сиг малко тъпо ще звучи...но все пак.. да питам - бях чула, че сперматозоидите умират... всмисал.. въпроса ми е.. след като излязат сперматозоидите извън мъжкия организъм.. колко "живеят" ?
Благодаря на тея дето ще ми отговорят.. относно въпроса от часове се ровя из нета и се опитвам да немеря отговор..ама тц.. немога..мерси предварително
![]()
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!
Ако не се лъжа, май около 2 часа живот имаха![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Не знам, може и да греша... Аз помня това от часа по биология...![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от tqnko
Съмнява ме... Би ли ме опровергала с литература?
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ми добре да пробвам по друг начин..с приятеля ми правихме секс без презерватив..ест той не свърши в мене той ест отиде и се изми, почисти се .. после.. решихме да повторим, но този път със презерватив, но тоя път не успя да свърши..и се откзахме(той отново се почисти и изми) и .. след 15-20 мин решихме отново да прабваме без презерватив.. и така нещата се получиха
и та тва ми беше кофти и си мисля че има вероятност за бремост .. че след толкова измивания е отнал някой сперматозоид.. нз.. вие как мислите.. :P знма че е смешно.. но.. все пак.. аз съм доста голяма паника
![]()
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!
Извинявам се, tqnko, просто не обърнах внимание...
А на мнения, съгласете се, трудно ми е да вярвам. Нямам си и наидея кой пише тук, и кой не. Можем да потърсим литература, но сега имам малко работа. Ако намеря нещо документирано, ще пиша.
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
3 дена във среда (вътре в теб), навън живеят (ако не се лъжа, подчертавам) няколко минути... Когато изсъхне спермата няма как да живеят, а тя попива (на килимаПървоначално написано от tqnko
) за няколко минути
![]()
Мъжки РОД!!!Първоначално написано от tqnko
Идиот.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Толкова ли не си чувала,че винаги има някаква опасност при секса без презерватив?(след като го правиш би трябвало да знаеш ама айде...) Толкова ли не можеш да се досетиш за тия неща преди да ги правиш? И толковааааа мамка му ли ви е трудно да ги използвате тия презервативи бе хора?????????Първоначално написано от him4e_f
![]()
Ми трошете си главите после...
Питайте си въпросите по форумите...те няма да ви спасят от нищо,което вече сте направили... МИСЛЕТЕ маааалко,мъъъънинко повечко с главите си,ммм?![]()
лека вечер....
да благодаря мн мило от ваша страназнам че има някаква опасност.. но.. нищо .. кво ли ви занимавам.. прависте то си е за моята глава!
nai nakraq edin razumen postПървоначално написано от sapa91
Аз мога да се обзаложа, че е повече...!Първоначално написано от x3eme
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
И аз така мисля.. не мисля че ее повече от 10 мин... оф.. нз.. само заради тва че съм голяма паника ся се чувствам зле.. а и не мисля че има някаква опасност.. все пак.. тва са 15-20 мин.. и добро обилно почистване.. а и приятеля ми ме успокоява все пак той е по-добре запознат със собствената си полова система..Първоначално написано от FunnYboY
![]()
[quote="him4e_f"]
И аз така мисля.. не мисля че ее повече от 10 мин... quote]
Недей да мислиш много, защото може да станеш професор ,ами подготвяй пелени и памперси, със секса шега не бива, да ми се шляпате за щяло и нещяло ,а пък после ,ох ама дали съм бременна, ама колко живят и т.н.Това съм го казвал не един път ,секса не е за малки деца, досърбяло я нашата и рекла да се почеши, ами има телени четки ,използвай тях ,поне е безопосно.
От Силистра ли си ?Първоначално написано от him4e_f
Като ще правиш нещо , прави го със стил , иначе оставаш поредния ДЕБИЛ !
[quote="mettalium"]сори ама аз съм на 17 почти 18 години.. не се мисля за мн голяма, нито за мн малка.. верно има неща който съм учила в 8-ми клас, ама явно тва съм го проспала.. нямам намерение да ставам професор.. в никакъв случей! Просто исках да споделя нещо и да питам за нещо.. но явно тука никой не може да ме разбере..! Лека вечерПървоначално написано от him4e_f
![]()
Защо всички ми питате дали съм от Силистра.. кво има в тая Силистра.. от София съм .. отново на почти 17 години почти 18 вече.. и се казвам Петя.. Петя..!Първоначално написано от sw337y
![]()
В кислородна среда умира в рамките от секунди до 1-2 минути, ако е в женското тяло от 2 до 5 дни в някои случаи и повече за това стават нейелани бебенца !
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
Няма страшно не си бременна!!!
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive