- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво ще направите ако разберете че гаджето ви се друса?
Първо ще се опитам да му помогна, ако не иска - прав му път.
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Труден въпрос. Ако не бях с това момиче с което съм в момента, бих я зарязал веднага, но с тая съм вече 2 години. Предполагам бих и помогнал, или я бих отказал на сила, но се щеше да ги спре ,сигорен съм.
В суxа пyтка, KУP не влиза!
Ходила съм с алкохолик. Е, с наркоман не искам да знам как ще е. Стоя далеч от такива.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ако става въпрос за нещо безобидно "от дъжд на вятър", ще поговорим и ще се опитам да го вразумя. В момента, в който нещата загрубеят, си бия камшика. Нека затъва сам! Той е направил своя избор!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ще и се развикам че не дели с мене.... нали се пак в една връзка сичко е общо![]()
Не на момента - но по всяка вероятност това ще е края.Първоначално написано от emily_1234
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
hahhh ,mnogo sme6no, za6to go obru6tate ne 6ega , imaiki predvid serioznostta na temata izob6to???Първоначално написано от suantito
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kato ne ti se e slu4valo, e mnogo lesno da se ebava6 ,no na men li4no mi se e i nikoga ne bih go zarqzala [i ne go togava] za takova ne6to, za6toto horata s takiva problemi /+alkohol napr/ imat pri4ini i prosto sa po- slabi i podatlivi- ne6to, za koeto ne moge6 da se surdi6 na nqkogo, to e zalogeno v 4ove6kata priroda prosto, taka 4e are kato 6te se bazikate, samo ne puskaite tiq prostotii, koito osven 4e sa plod na edin/ili pove4e prazni hora, sa i napisani negramotno !!!!!!!!
Ще се друсам заедно с него!
Няма само той да си прави кефа, я, пък аз да седя и да се дразня на начина му на живот!
Ако държи на мен ще споделя всичко с мен!
Както каза мередиана нямам право да се бърквам в личния му живот и делата му..
Просто цаката е да си знаеш границите.Нека си употребява каквото и да било, НО с мярка!
Първоначално написано от suantito
=D>
![]()
![]()
![]()
![]()
Живей така,че като умреш дявола да ти постави свещ!
http://www.tagsmaker.com/your_image....1c25a18c42.jpg
ще му кажа: как можа да не ми кажеш? мама тидавай насам
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
На момента го зарязвам![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ами .. ще се опитам да му помогна.. и да спре.. Няма да го зарежа във никакъв случей!!
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
В такова положение съм и не ми пречи .. в смисъл не друса всяка вечер или ден.. на 2-3 месеца един път .. Не ми пречи щото по никакъв начин не ме кара да го правя и аз или да ме забърква ,даже ме държи настрана... Никога не съм карала някой да спира нещо заради мен ,защото съм разбрала че по този начин го отдалечавам повече... Тва е негов личен живот,в който не се бъркам както аз , така и той в моя..![]()
ДАТА.БГ ->FLEX TYPE->КИРИЛИЦАПървоначално написано от therichbitch
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
И като ритне камбаната ще видиш след това, дали няма да съжеляваш че не си го спряла на време...Първоначално написано от nencuHka
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Зависи колко сериозни са нещата.АКо не са -няма да си го сложа на сърцето, ако са - превъзпитание![]()
Оставям го на момента! Не мога да понасям някой да е зависим от нещо,а ако е от наркотици - направо![]()
![]()
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Ако наистина го обичам не бих могла да го зарежа. По-скоро бих останала до него и бих му помогнала ако можех.
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
Естествено че бих се опитала да му помогна ако наистина обичаш някого и държиш на него разбира се че ще се опиташ да му помогнеш
Просто те искам за себе си повече , от колкото можеш да си представиш!!!
6te go zareja![]()
¤ OnCe... OnE PerSoN... ToLd mE: WiTh OnE sMiLe YoU BrIghTeN eVerYbodY' s Day!! ¤