.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Първо ще се опитам да му помогна, ако не иска - прав му път.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Град
    Търговище
    Труден въпрос. Ако не бях с това момиче с което съм в момента, бих я зарязал веднага, но с тая съм вече 2 години. Предполагам бих и помогнал, или я бих отказал на сила, но се щеше да ги спре ,сигорен съм.
    В суxа пyтка, KУP не влиза!

Ходила съм с алкохолик. Е, с наркоман не искам да знам как ще е. Стоя далеч от такива.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ако става въпрос за нещо безобидно "от дъжд на вятър", ще поговорим и ще се опитам да го вразумя. В момента, в който нещата загрубеят, си бия камшика. Нека затъва сам! Той е направил своя избор!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Повече от фен Аватара на suantito
    Ще и се развикам че не дели с мене.... нали се пак в една връзка сичко е общо

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Голям фен Аватара на glamouros

Re: Какво ще направите ако разберете че гаджето ви се друса?

Цитирай Първоначално написано от emily_1234
    хипотетичен въпрос...веднага ли ще го зарежете или...
    Не на момента - но по всяка вероятност това ще е края.
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от suantito
    hahhh ,mnogo sme6no, za6to go obru6tate ne 6ega , imaiki predvid serioznostta na temata izob6to???
    kato ne ti se e slu4valo, e mnogo lesno da se ebava6 ,no na men li4no mi se e i nikoga ne bih go zarqzala [i ne go togava] za takova ne6to, za6toto horata s takiva problemi /+alkohol napr/ imat pri4ini i prosto sa po- slabi i podatlivi- ne6to, za koeto ne moge6 da se surdi6 na nqkogo, to e zalogeno v 4ove6kata priroda prosto, taka 4e are kato 6te se bazikate, samo ne puskaite tiq prostotii, koito osven 4e sa plod na edin/ili pove4e prazni hora, sa i napisani negramotno !!!!!!!!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ще се друсам заедно с него!
    Няма само той да си прави кефа, я, пък аз да седя и да се дразня на начина му на живот!
    Ако държи на мен ще споделя всичко с мен!

Както каза мередиана нямам право да се бърквам в личния му живот и делата му..
    Просто цаката е да си знаеш границите.
    Нека си употребява каквото и да било, НО с мярка!

=D>
    Живей така,че като умреш дявола да ти постави свещ!
    http://www.tagsmaker.com/your_image....1c25a18c42.jpg

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    ще му кажа: как можа да не ми кажеш? мама ти давай насам
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    На момента го зарязвам
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    РЮАР
    ш'е се друсаме заедно поне..

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl_4e
    На момента го зарязвам

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Ами .. ще се опитам да му помогна.. и да спре .. Няма да го зарежа във никакъв случей!!
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Град
    ..във един измислен свят..
    В такова положение съм и не ми пречи .. в смисъл не друса всяка вечер или ден.. на 2-3 месеца един път .. Не ми пречи щото по никакъв начин не ме кара да го правя и аз или да ме забърква ,даже ме държи настрана... Никога не съм карала някой да спира нещо заради мен ,защото съм разбрала че по този начин го отдалечавам повече... Тва е негов личен живот,в който не се бъркам както аз , така и той в моя..

Голям фен Аватара на scyLLa
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    hahhh ,mnogo sme6no, za6to go obru6tate ne 6ega , imaiki predvid serioznostta na temata izob6to???
    kato ne ti se e slu4valo, e mnogo lesno da se ebava6 ,no na men li4no mi se e i nikoga ne bih go zarqzala [i ne go togava] za takova ne6to, za6toto horata s takiva problemi /+alkohol napr/ imat pri4ini i prosto sa po- slabi i podatlivi- ne6to, za koeto ne moge6 da se surdi6 na nqkogo, to e zalogeno v 4ove6kata priroda prosto, taka 4e are kato 6te se bazikate, samo ne puskaite tiq prostotii, koito osven 4e sa plod na edin/ili pove4e prazni hora, sa i napisani negramotno !!!!!!!!
    ДАТА.БГ ->FLEX TYPE->КИРИЛИЦА
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Голям фен Аватара на scyLLa
    Цитирай Първоначално написано от nencuHka
    В такова положение съм и не ми пречи .. в смисъл не друса всяка вечер или ден.. на 2-3 месеца един път .. Не ми пречи щото по никакъв начин не ме кара да го правя и аз или да ме забърква ,даже ме държи настрана... Никога не съм карала някой да спира нещо заради мен ,защото съм разбрала че по този начин го отдалечавам повече... Тва е негов личен живот,в който не се бъркам както аз , така и той в моя..
    И като ритне камбаната ще видиш след това, дали няма да съжеляваш че не си го спряла на време...
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Зависи колко сериозни са нещата.АКо не са -няма да си го сложа на сърцето, ако са - превъзпитание

Оставям го на момента! Не мога да понасям някой да е зависим от нещо,а ако е от наркотици - направо
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Град
    In Your Dreams...
    Ако наистина го обичам не бих могла да го зарежа. По-скоро бих останала до него и бих му помогнала ако можех.
    Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...

Естествено че бих се опитала да му помогна ако наистина обичаш някого и държиш на него разбира се че ще се опиташ да му помогнеш
    Просто те искам за себе си повече , от колкото можеш да си представиш!!!

6te go zareja
    ¤ OnCe... OnE PerSoN... ToLd mE: WiTh OnE sMiLe YoU BrIghTeN eVerYbodY' s Day!! ¤

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си