.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Град
    Pleven

postoqnno se karame ;(

zdraveite kazvam se ani,imam mn golqm problem s priatelq mi hodim ot 4 meseca,ot kakto sme trugnali po4ti vseki den se karame i to za nekvi pulni gluposti,az gledam da prava kompromisli i uspqvam za6toto sled vsqko skarvane dori toi da e vinoven (a v pove4eto slu4ai e taka za6toto mn e golqma revnostta mu) vinagi az purva trugvam da se sdobrqvame! obi4am go ujasno mnogo,i kogato se karame mn mi e tujno 6toto qvno 4uvstvata mi sa mn po silni ot negovite,ne iskam da se razdelqme ako mojete i namerite vreme da pro4etete prokletoto mi pismo molq pi6ete ;( tva e ot men mersi na vsi4ki koito 6te se otzovat !!!

това момче не те заслужава... трябва да го зарежеш при следващ конфликт, да разбере какво златно момиче е имал до себе си, да го загуби и чак тогава да разбере грешката.... такъв тип момчета само с по тоя начин може да ги вразумиш
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    Дълбините на канала :D
    Еееее айде па вие...тва си е имунизация

Град
    V MoQtA StAq
    тея караници не са на добре... 4 месеца не са чак толкова много време, че да сте си омръзнали примерно и за това да се карате... наистина явно си го обичаш, че да търпиш това положение
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    това момче не те заслужава... трябва да го зарежеш при следващ конфликт, да разбере какво златно момиче е имал до себе си, да го загуби и чак тогава да разбере грешката.... такъв тип момчета само с по тоя начин може да ги вразумиш
    +1 Понякога, точно това е начина, зарязваш го, правиш се на малко по недостъпна и той се вразумяват, разбира грешката си и т.н. Успех
    I know I should stop believing ... !

Град
    Pleven

postoqnno se karame ;(

i az sum mislila za tova no me e strah da se razdelqme za da ne stane taka 4e da naprai nqkoq glupost po prostata pri4ina 4e go poznavam mn po dobre ot kolkoto toi si misli i su6to taka se strahuvam dali posle 6te se vurne pri men (tuka imaite na predvid 4e az sum mu purvoto momi4e vuv vsi4ko vklu4itelno i sex... )

Супер фен
    Еми кажи си му, че ти е писнало от караници за дребни неща. Все пак в една връзка е нужно понякога да се правят компромиси, но не трябва единствено ти да се съобразяваш с него!
    nicolepcd

prosto kato se skarate ne otstupvai ako ti se izvini pruv,dobre ako puk stane tolkova losho i ne iska da popravi ne6tata i skusate ne univai ti si gotino momi4e 6te si namerish drug uspeh

Мега фен Аватара на mynichka
    понякога е нужда да поговориш с приятеля си ...защото каквото и да кажем тук в форума незнаем той какво мисли и защо се карате ...!!
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    Пловдив
    Любовта боли!!! Него режи, след като се обичате!
    GaLena :love:

Щом го обичаш,не го режи !! ... Просто поговорете и му кажи как се чувстваш.Успех !
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Защо трябва веднага да го оставя?Това е най-лесното да го оставиш,да избягаш от проблема,но както всички знаем бягството не е решение на проблема. И аз и моят приятел се караме нон стоп,никога не сме на едно мнение и всички мн ни се чудят защо всъщност сме заедно.Причината е проста...искаме да сме заедно и това е едниственото нещо за което сме на едно мнение...и двамата полагаме супер голями усилия и компромиси,за да не се караме. Правим невъзможното, защотото искаме само едно...да сме заедно . Затова само едно ще ти кажа,ако държиш на този човек бори се,прави компромиси и ще успееш,а ако не искаш да се бориш...остави го, избягаи от проблема.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    moje bi si daite vreme,razdelete se za malko
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Габрово
    Първата мисъл, кяото мина през главата ми като порчетох темата ти беше , че той не те заслужава.... Затова по принцип съм съгласна с предишните мнения когато се скарате да не отстъпваш, за да осъзнае какво може да загуби така....
    НО после се замислих над думите на kobrichka и разбрах, че е права - трябва да се бориш!! Една връзка се гради на доверие , РАЗГОВОРИ и компромиси ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ!!! Затова просто седни и поговори с него открито и спокойно и се опитайте да оправите нещата.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

s moq priqtel v na4aloto na vryzkata ni be6e po sy6tiq na4in..dori edna godina sled tova..prosto taka se polu4ava..mnogo se izmy4vah i az..golqma revnost golqmo 4udo..kydeto ne izlizah ot vky6ti..toi me revnuva6e za stari vryski..za tova 4e ne mi be6e pyrviq..golqm ujas be6e..noo s vremeto..prosto golqmo doverie si izgradihme..v momenta sme super 6tastlivi..dori i pak da se karame..no tolkova dobre ve4e se poznavame ve4e...3 godini pod6ti 4e..vinagi znam kakvo da napravq za da opravq ne6tata..no vseki 4ovek e razli4en..ako misli6 4e toi nikoga nqma da se opravi..ne se my4i..mn e gadno

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си