.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

на какво се дължи това

болят ме зърнара на гърдите ... на какво се дължи това...едва ли е на разтеж на 18 съм все пак

Град
    Перник
    Ами по принцип при бременност болят.И на мен ми се е случвало,като се изпотя да ме заболят зърната и то не е някаква болка а по скоро парене.А и гърдите растат до към 20 годишна възраст :P

П.С. момче съм..
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

абе мен и преди месец пак ме боляха ... но не ъсм бременна .. така че .... а и не виждам да растат

Град
    Перник
    Те не растат,те се развиват.Ако толкова се притесняваш отиди на лекар.Все пак в тази възраст има опасност от рак на гърдата.Не искам да те плаша,но ще е добре да се съблечеш пред огледалото и да се поогледаш.И не само за бучки,а и да им хвърлиш една профилактика..

и как по точно се развиват...явно си добре запознат

Град
    Перник
    Миналия ти коментар,с надсмешка ли го написа,че не разбрах.Гърдите може да не ти растат на големина,но вътрешно да се развиват.Все пак не съм жена и не знам какво е,но предполагам,че е това,но ако продължи по-добре отиди на лекар.

не е с надсмешка

Причини бол : промяна на температура,запрашеност на въздуха и какви не други промени в средата на живот.Най-вероятно е или да си алергична към някой нов сутиен или блуза или просто са ти скочили хормоните.Носи една седмица някой от старите си дрехи пери ги често и се къпи редовно симптомите би трябвало да отшумят.
    Йога и мъдрост

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    а може и да е от предменструалният синдром...не съм запозната с календарчето ти, но е добре да му хвърлиш 1 око

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Млечните жлези се развиват до 21 годишна възраст.Дали има промяна в големината на гърдите или не си е индивидуално, а и в повечето случаи е незабележимо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си