Ами по принцип при бременност болят.И на мен ми се е случвало,като се изпотя да ме заболят зърната и то не е някаква болка а по скоро парене.А и гърдите растат до към 20 годишна възраст :P
П.С. момче съм..
Never let the fear of striking out keep you from playing the game
Те не растат,те се развиват.Ако толкова се притесняваш отиди на лекар.Все пак в тази възраст има опасност от рак на гърдата.Не искам да те плаша,но ще е добре да се съблечеш пред огледалото и да се поогледаш.И не само за бучки,а и да им хвърлиш една профилактика..
Миналия ти коментар,с надсмешка ли го написа,че не разбрах.Гърдите може да не ти растат на големина,но вътрешно да се развиват.Все пак не съм жена и не знам какво е,но предполагам,че е това,но ако продължи по-добре отиди на лекар.
Причини бол : промяна на температура,запрашеност на въздуха и какви не други промени в средата на живот.Най-вероятно е или да си алергична към някой нов сутиен или блуза или просто са ти скочили хормоните.Носи една седмица някой от старите си дрехи пери ги често и се къпи редовно симптомите би трябвало да отшумят.
Млечните жлези се развиват до 21 годишна възраст.Дали има промяна в големината на гърдите или не си е индивидуално, а и в повечето случаи е незабележимо.