.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Град
    Дълбините на канала :D

Когато искат да ви пецат?

Момичета,как са ви казвали приятелите ви,4е искат да се сексате и момчетата да казват

иди при FlashMX той ще ти каже най-добре

Град
    Цитирай Първоначално написано от GeForce
    иди при FlashMX той ще ти каже най-добре
    ееее аз искам мнение от повече хора

Град
    Hidden Village of Konoha
    Уф, WTF?! Е ти не разбираш ли кога му се прави секс на партньора ти ? То се усеща. Не става така примерно да си седите и да пиете кафе някъде и той/тя да каже "айде да правим секс". Целувките, галенето, възбудата почти се усеща във въздуха... По-добре не мога да го обясня.
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Цитирай Първоначално написано от BurningDesire
    Уф, WTF?! Е ти не разбираш ли кога му се прави секс на партньора ти ? То се усеща. Не става така примерно да си седите и да пиете кафе някъде и той/тя да каже "айде да правим секс". Целувките, галенето, възбудата почти се усеща във въздуха... По-добре не мога да го обясня.
    +1 така си е се пак сами си осещаме кога тря праим сех ^^

Град
    Цитирай Първоначално написано от Guzar4o
    Да пределно ясно ми е,въпроса е,че вчера си ми го каза е така,съвсем директно и аз щех да падна....гласеше:Айде в нас,можем да правим две неща-секс и секс
    Като си на около 15 мож би звучи "падащо", ама мен би ме възбудило в определени ситуации )

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    ako ne znae6 koga priqqtelq ti iska sex kade si trugnala togava da go pravi6
    P.S ne se zaqjdam s teb

Miiii mene sa mi kazvali ISKAM TE... JELAQ TE ... iiii pooo brytalni raboti toest ne brytalni ama direktni noooo kakto kazaha dr . to si se yseshta

Град
    In the middle of Nowhere
    Не съм много опитна в тея работи ама се усеща...Някакъв намек нещо винаги има...А ако го познаваш добре по погледа му ще разбереш...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

+1

Макар че аз имах следния проблем..ходих с едно момче.. ибяхме в тях гледахме тв..въобщепо държанието му не си личеше че иска секс.. и просто се объна към мен и ме попита " искаш ли да се ебем" направо бях..нз какви думи да използвам... просто не го очаквах..да го "изръси" така.. и ест след което мн жестоко се скарахме..
    Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!

Ти на колко си ?
    Какви са тия думи, които използваш?! "сексате", "пецате"...
    Няма нужда, да се бие "тупана", когато на партньора ти му се прави секс. Той сам ще те насочи в правилната посока...
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

Ми ние тъй като от много време сме заедно някой път и директно си ми го казва, ама тогава рядко го получава, нали трябва да ме предразположи все пак
    Sometimes I get so weird
    I even freak myself out
    I laugh myself to sleep
    It's my lullaby
    Sometimes I drive so fast
    Just to feel the danger
    I wanna scream
    It makes me feel alive

понякога не казват..направо налитат

Град
    Ямбол
    На същото мнение съм.

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Обикновенно се "пецаме" инстинктивно
    Или си го гушкам и го събарям на канапето и почвам да го галя насам-натам...разкопчавам го и така нататък

Re: Когато искат да ви пецат?

Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    Момичета,как са ви казвали приятелите ви,4е искат да се сексате и момчетата да казват
    Хаххаахаха ,пецай ме му казвам

То си идва от самосебеси не е нужно да казва

Супер фен Аватара на galu6a
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    Цитирай Първоначално написано от Guzar4o
    Да пределно ясно ми е,въпроса е,че вчера си ми го каза е така,съвсем директно и аз щех да падна....гласеше:Айде в нас,можем да правим две неща-секс и секс
    Като си на около 15 мож би звучи "падащо", ама мен би ме възбудило в определени ситуации )
    явно тоз ,който ти го е казал е голям идиот и ако му се вържеш значи и ти си такава
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

iskam da pra sex s si4ki momi4e na sveta (me4ta ) taka4e i pri teb she mina (tova nema nichto obchto s temata prosto iskach ti go kaja) xD

Супер фен Аватара на Shia
    Зрителният контакт е най-лесният начин да разбереш какво следва,ако сте влбена двойка-Един поглед е достатъчен
    Тъпо е да ти изцепят-Ей ся ща чукам;Щ'ти пръсна дупарката;Щ'ти насия малката сливка
    Нито е готино,нито ПИЧовско

Подобни изрази стоят като неуважение към личноста на момичето

Град
    Пловдив
    Момичето пита май,когато сме с нов човек как прави първата крачка към секса..поне аз така го разбрах...Обикновено аз я правя (: Понеже съм предупредила,че аз казвам кога ще се прави(то не че и с много съм го правила де ) и така (: Целувки а у и му казвам "Искаш ли да го направим" (: и тва е
    "Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:

Now you see him, now you don't..
    They got me starin at the world through my rearview
    Go on baby scream to God, he can't hear you ...

Град
    Earth
    Разбирам въпроса кога приятеля ми иска да правим секс отговора: Ебе ми се моме Калино
    Сговорна дружина планина повдига
    Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com

kanq go v nas... i mu stava qsno
    ili puk "vuv vas ima li nqkoi? -ne -a imame li wreme da otidem da mi pokaje6 pak kartinata nad tvoito lglo
    If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....

a edna poznata vednuj izcepi na toq neiniq, 4e i se e doqlo pate6ko i ima silno jelanie da go pridruji do wc
    If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Пффф много сте скучни Аз пък съм си казвала и са ми казвали. Намирам го за сладко особено ако мъжът измисли някакъв оригинален начин да го каже :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си