- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Когато искат да ви пецат?
Момичета,как са ви казвали приятелите ви,4е искат да се сексатеи момчетата да казват
![]()
иди при FlashMX той ще ти каже най-добре![]()
ееее аз искам мнение от повече хораПървоначално написано от GeForce
![]()
Уф, WTF?! Е ти не разбираш ли кога му се прави секс на партньора ти ? То се усеща. Не става така примерно да си седите и да пиете кафе някъде и той/тя да каже "айде да правим секс". Целувките, галенето, възбудата почти се усеща във въздуха... По-добре не мога да го обясня.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
+1 така си е се пак сами си осещаме кога тря праим сех ^^Първоначално написано от BurningDesire
Да пределно ясно ми е,въпроса е,че вчера си ми го каза е така,съвсем директно и аз щех да падна....гласеше:Айде в нас,можем да правим две неща-секс и сексПървоначално написано от Guzar4o
Като си на около 15 мож би звучи "падащо", ама мен би ме възбудило в определени ситуации)
ako ne znae6 koga priqqtelq ti iska sex kade si trugnala togava da go pravi6![]()
P.S ne se zaqjdam s teb
Miiii mene sa mi kazvali ISKAM TE... JELAQ TE ... iiii pooo brytalni raboti toest ne brytalni ama direktninoooo kakto kazaha dr . to si se yseshta
![]()
Не съм много опитна в тея работи ама се усеща...Някакъв намек нещо винаги има...А ако го познаваш добре по погледа му ще разбереш...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
+1Първоначално написано от BurningDesire
Макар че аз имах следния проблем..ходих с едно момче.. ибяхме в тях гледахме тв..въобщепо държанието му не си личеше че иска секс..и просто се объна към мен и ме попита " искаш ли да се ебем"
![]()
направо бях..нз какви думи да използвам... просто не го очаквах..да го "изръси" така.. и ест след което мн жестоко се скарахме..
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!
Ти на колко си ?
Какви са тия думи, които използваш?!"сексате", "пецате"...
Няма нужда, да се бие "тупана", когато на партньора ти му се прави секс. Той сам ще те насочи в правилната посока...![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Ми ние тъй като от много време сме заедно някой път и директно си ми го казва, ама тогава рядко го получава, нали трябва да ме предразположи все пак![]()
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
понякога не казват..направо налитат
На същото мнение съм.Първоначално написано от BurningDesire
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Обикновенно се "пецаме" инстинктивно![]()
Или си го гушкам и го събарям на канапето и почвам да го галя насам-натам...разкопчавам го и така нататък![]()
Хаххаахаха ,пецай ме му казвамПървоначално написано от aka6a_vamp
![]()
То си идва от самосебесине е нужно да казва
![]()
явно тоз ,който ти го е казал е голям идиот и ако му се вържеш значи и ти си такаваПървоначално написано от aka6a_vamp
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
iskam da pra sex s si4ki momi4e na sveta (me4ta) taka4e i pri teb she mina (tova nema nichto obchto s temata prosto iskach ti go kaja) xD
Зрителният контакт е най-лесният начин да разбереш какво следва,ако сте влбена двойка-Един поглед е достатъчен
Тъпо е да ти изцепят-Ей ся ща чукам;Щ'ти пръсна дупарката;Щ'ти насия малката сливка
Нито е готино,нито ПИЧовско
Подобни изрази стоят като неуважение към личноста на момичето
Момичето пита май,когато сме с нов човек как прави първата крачка към секса..поне аз така го разбрах...Обикновено аз я правя (: Понеже съм предупредила,че аз казвам кога ще се прави(то не че и с много съм го правила де) и така (: Целувки а у и му казвам "Искаш ли да го направим" (: и тва е
![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Разбирам въпроса кога приятеля ми иска да правим секс отговора: Ебе ми се моме Калино![]()
Сговорна дружина планина повдига
Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com
kanq go v nas... i mu stava qsno![]()
ili puk "vuv vas ima li nqkoi? -ne -a imame li wreme da otidem da mi pokaje6 pak kartinata nad tvoito lglo![]()
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
a edna poznata vednuj izcepi na toq neiniq, 4e i se e doqlo pate6ko i ima silno jelanie da go pridruji do wc![]()
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
Пффф много сте скучниАз пък съм си казвала и са ми казвали. Намирам го за сладко особено ако мъжът измисли някакъв оригинален начин да го каже :P