- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- С любов от Русия
Някога баща ми е живял в Русия.Там естествено е имало друга жена и както разбрах тази вечер друго дете.Сестра.По-голяма.
Незнам как да реагирам..меко казано потресена съм.Тази вечер татко се върна от чужбина и докато се къпеше аз му разопаковах багажа.Намерих писмо от другата му дъщеря.Пишеше на руски, но го разбрах.
16 години нищо да не ми кажат...и ако не бях открила това писмо едва ли щях да разбера.
защо?
Какво да правя?? Дори не съм сигурна какво чувствам..
![]()
Имаш сестра рускиня? Честито! Ако държиш да се запознаеш с нея говори с баща си и му кажи, ако ли не, не виждам смисъл въобще да повдигаш въпроса.
Напротив, повдигни въпроса, но не прави драми и т.н., това е само по филмите. Нормално е да си в шок, но такива неща се случват!
Но задължително говори с баща си за това, нещата трябва да се изяснят. Успех!
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
не го прави голям проблемрадвай се че миаш сестра рускиня
айде успех
To infinity and beyond.
Може би все още те смята за неговото малко момиченце и затова да не ти е казал. Нямаш право да го съдиш за случилото се. Може да му кажеш, че си разбрала, но наистина - не драматизирай.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
НЕ е проблем,че имаш сестра и той не ти е казал,може просто да не иска да ти каже и ти нямаш право да го съдиш.Но след като си разбрала си поговори с него,кажи му,че искаш да се запознаеш с нея и така......
vsqko semeistvo si ima taini, koito nie decata ne znaem
ako tova e tainata na tvoeto semeistvo radvai se 4e e takava![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...