- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам какво да правя?
zdravite iskam da spodelq moqt problem i ako moje da mi dadete savet, znachi ima edno momiche koeto az adski mn haresvam taka da se kaje zashtoto ne iskam da izpolzvam silni dumi no tq ne iska da sme nishto poveche ot priqteli i az nz zashto,tq znae che sym lud po neq i ne se distancira ot men a tochno obratnoto... pobarkvam se...
*Заглавие на Кирилица!
Точка 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
мммм тая мацка ти играе некви игрички...
nz i az dali igrae ili pak moje bi...az mislq che prosto e bila naranena vednaj i to mnogo i sega ne iska da stane i s men taka a moje bi ne nz...!Първоначално написано от aka6a_vamp
А тя харесва ли те ???
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Не прави нищо.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
еми...може пак да поговориш с нея
ако пак иска да си останете само приятели явно просто не може да те обикне по друг на4ин![]()
I can't stop myself from loving you <3
Поговори си с нея пак....
ми ако е била наранена и е загубила вяра, докажи й, че си различен![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ami znachi tq mi zvani vseki den kani me po kafeto, partita za NG i t.n... lichi si che ima chuvstva kym men no....!
+1Първоначално написано от ThePowerOfLove
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Тоест излъжи като всички останали...да перефразирам.Първоначално написано от soul1199
Ами щом предполагаш, че може и да е била наранявана преди това, значи ще й трябва малко време. Като начало не я притискай. Излизай с нея, говорете си като приятели. Опитай се да спечелиш доверието й и да й докажеш, че ти си различен и , че наистина държиш на нея.
В случай обаче, че наистина се окаже,че те иска и те харесва САМО за приятел....няма какво да направиш.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Абсолютна BITCHАма ние жените сме тей .. като видим, че някой ни харесва и му се качваме на главата
![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
+1182098Първоначално написано от GregoryHouse
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Abe palnoletna e ama qko mn mi barka v nervnata sistema....Първоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
![]()