- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- С каква фраза са ви изненадвали родителите ?
Седя си вкъщи и си ровя по компютъра нещо,звъни ДОМАШНИЯ ТЕЛЕФОН,вдигам и чувам майка ми,която ми задава следния въпрос!
-Дани,къде си?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Никога не забравяй кой си!!!
Аз към майка ми: "Ти на където си тръгнала, аз от там се връщам!!!"![]()
А тя ми отговори тихо: "Магистралата?!"
И двете после на земята![]()
...
-Ами,тате,на екскурзията..такова..абе дръпнах си два пъти.
Изгледва ме с възможно най-сериозната и разочарована физиономия,тръшва ми кутията с цигарите си и ми казва:"Като толкова искаш,да си казала.На ти цигарите,запали си"-и замина към кухнята.И аз не знам тогава какво очаквах..проверка на стаята ми,спиране на джобните,въпреки че не е такъв човек.
Майка ми и баща ми бяха казали така: Кво стаа бе брато и бях много учуден![]()
Спорех за нещо с майка ми (не помня за кво) и тя изцепи "Може да си умна,ама си още дете" - и сякаш за първи път не можах да и' отговоря и само седях така "О_О". Мда. Иначе други глупости постоянно си ръсят, няма да ги споменавам.
Днес баща ми и съседа си говориха за гуми,джанти и т.н и баща ми по едно време "Би го в гъза".Аз както си гледах отчаяно настрани,изведнъж се обърнах и![]()
![]()
А на мен ми прави забележка!
![]()
Майка ми : "Ти да не си друсан?"![]()
THE TRUTH IS OUT THERE
Майка ми след като не съм затворила вратата на спалнята се провиква: "Ооооо, не живееш в пещера, бе путк..пудроо"![]()
![]()
.........
.........
оо наще постоянно ръсят какви ли не простотии...обаче сега се сещам само за едно нещомама звъни на баща ми по телефона:
Мама: Къде си?
Тати: Е дом съм си,а ти къде си?
Мама: Е как ще си си дом,нали и аз съм там!!!![]()
![]()
![]()
наскоро позволих на майка ми да ме закара до даскало...голяма грешка![]()
кара си тя с обичайната скорос и забива спирачки пред един и си чака на светофара.Говорим си нещо и по едно време тя:
-Аре бе.Кво чакаш по-зелено ли да стане да те е*а .....и така нататък![]()
Прибирам се аз некфа супер разлигавена и си пея и си денсам..влизам в стаята и майка ми:
Кфо ме гледаш като наркоманка?!
Аз:![]()
Майка ми: Ама честно друсаш ли се?
Аз:Не!
Майка ми: Ама кажи ми че се друсаш![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Направо се изумих какви неща говорят родителите![]()
![]()
Аз сега се сещам, че брат ми като ме видя за пръв път с абитуриентската ми рокля ми каза
"Ако не ми беше сестра, на бала щях да те заплюя!"
... и аз само гледам някаква изумена,просто той досега не ми казвал такива неща
Казвам за брат си,защото той ми е като баща,тъй като баща ми не живее с нас![]()
-Не викай на брат си Ебльо!!!
-Що пък не?
-Ебльо е човек, който много ЕБЕ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тва направо ме уби като го каза, потънах в земята от срам
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
Една вечер си лъскам в моята стая и баща ми нахълтва, аз бая се стрестах и си викам са ще ми вика а той: А така, упражнявай се мойто момче, че там за където си тръгнал путки няма (става въпрос за армията)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]
тва е като виц малкоПървоначално написано от vivteen
![]()
![]()
А това беше като бях 5 клас. Бяхме се събрали вечерта и вечеряхме. И баща ми ми наля в една чаша ракия и ми каза: "Айде пий", аз не можх да повярвам на очите си, ама като ми е казал, после ме подкани наново и колкото и да горчеше аз го изпих на екс, а нтой пак ми сипа и ми вика да пия, тогава майка ми го попита какво прави, той и каза "Докато не се научи да пие, ще му давам, ако ще и да се натрови", а целта е била да пия, като си мезя с нещо, а не да ме прави алкохолик.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]
преди диско се бяхме събрали няклоко фр в нас да пием и си бяхме купили бутилка водка и я изпихме, и заминахме.И на слездващия ден майка ми ми вика "Е вие хубаво пихте ама ставам аз през ноща гледам оставили сте ми само празно шишие"
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Maika mi :
- 6e tti eba maikatta !!
![]()
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Ми прибирам се от даскало и гледам мама супер заспала и отивам нали в моита стая и и след малко тела ми звани и глеам пи6е маика и вдигам и тя вика ама не трябва6е ли да се прибере6 по рано каде си и аз някфа такава у4удена отивам при нея в хола и и викам ми да тука сам си ве4е![]()
Ооо майка почти постоянно говори някакви глупости.. да не говорим с татко как се допълват взаймно
.. Бисери адски много , но сега е на почивка от няколко дена и не мога да се сетя някой виц
.. Като си дойде веднага ще споделя , някоя нейна велика реплика
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Тати:Аз обичам оралната любов,щото съм учил в земеделско училище,а майка ти - френската,щото е учила в френски...
Беше много приятно да го чуя..![]()
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...